Annonsørinnhold

Max Factor

Pappaen til Gunhilds barn ble brått revet bort

-Skjønnhet for meg handler om den du er for andre

Publisert

-Min historie handler mye om sorg og tap, men også om glede og takknemlighet, forteller nydelige Gunhild Alstad (48). Som en del av Max Factors kampanje #MaxFactorstories, var vi så heldige å få henne i sminkestolen til makeup-artist Linda Wickmann.

-Skjønnhet for meg handler om det du gjør, den du er for andre. Men det handler også om å ta vare på seg selv. Hvis du ikke fyller opp ditt eget beger, har du heller ikke noe å gi til andre. Så finnes det mange måter å fylle opp begeret på. Det handler ikke om å være egoist. Skjønnhet handler om å bry seg, om å gi et smil— alle er vakre når de smiler, sier hun.

Under kan du se hvordan det gikk da Gunhild ble ny. Her får du vite hvordan man skal sminke voksen hud, tabbene du bør styre unna, triksene som gjør STORE forskjeller, et genialt concealerknep og mye mer. Du får også høre Gunhilds sterke historie, som rørte et helt filmstudio.

FOUNDATION:

Etter primer følger foundation. I videoen røper Wickmann hva du IKKE får nok av om du har voksen hud, hvor mye produkt du bør bruke (og ja, det har MYE å si for resultatet) , og en svært vanlig tabbe —som gir et ujevnt resultat.

Nysgjerrig på denne fantastiske foundationen? Den er proppet med glød OG er long-lasting, og du finner den her

Pappaen til Gunhilds barn ble brått revet bort

CONCEALER

Hvordan får man ringene under øynene til virkelig å forsvinne? Hvordan får man sminken til å legge seg fint? Og husker du å legge concealer her? Et genialt tips og en fallgruve vi til stadighet går i!

Fikk du også lyst på denne? Max Factor Radiant Lift Concealer gir en nydelig finish og frisker opp gusten hud, samtidig som den korrigerer og skjuler pigmentflekker, og du finner den her.

Pappaen til Gunhilds barn ble brått revet bort

GUNHILDS STERKE HISTORIE

-Når de står på graven og holder rundt hverandre, ser jeg på dem i ydmykhet og takknemlighet for at jeg får se dem vokse opp, forteller Gunhild, som åpent deler hennes og barnas tøffe historie.

THE WHOLE SESSION

Se hele Gunhilds forvandling fra A til Å, der Wickmann deler sine beste sminketriks og hemmeligheter for å sminke voksen hud!

Falt du også pladask for Gunhilds lekre look? Her er produktene som ble brukt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer