Annonsørinnhold

Femarelle

Testpilot

Plager med overgangsalder? Prøv Femarelle - helt gratis!

Vi søker 10 personer mellom 45 og 57 år som vil teste Femarelle Recharge mot plager i overgangsalder i to måneder!

Plager med overgangsalder? Prøv Femarelle - helt gratis!

Typisk! Du kjenner at den varme bølgen er på vei til å skylle gjennom kroppen igjen. Kroppen koker og svetten pipler fra topp til tå, selv om du hverken trener eller at det er varmt rundt deg. Hetetokter, kalles det. Irriterende, til dels ubehagelig, og av og til ganske så sjenerende!

Meld deg som testperson her!

Hetetokter som gir ukontrollert svette når du minst venter det om dagen, og den voldsomme svetten som gjør at du må skifte sengetøy midt på natten, er kanskje de to plagene du forbinder mest med overgangsalder. Dessuten er det stor sjanse for at du sover dårligere, får mindre lyst på sex, får hjertebank, hodepine, ubehag i muskler og ledd. Ikke minst, så mister du den ungdommelige gløden og spensten i hud og kropp.

Humøret ditt kan også forandre seg til det mer melankolske og irritable. Men det er jammen ikke så merkelig når man ser hva kroppen må gå igjennom!

Meld deg som testperson her!

Dokumentert effekt: Femarelle Recharge er basert på planteøstrogen som har dokumentert på plager i forbindelse med overgangsalder.
Dokumentert effekt: Femarelle Recharge er basert på planteøstrogen som har dokumentert på plager i forbindelse med overgangsalder. Vis mer

Femarelle Recharge mot overgangsplager

Allerede fra tidlig i 40-årene begynner kvinnekroppen å gjøre seg klar til overgangsalderen ved blant annet at produksjonen av kvinnehormonet østrogen går gradvis ned. Når du kommer i overgangsalder, eller menopause, skjer det store "droppet" i østrogennivået ditt, med de overnevnte plagene som følge av det.

Meld deg som testperson her!

Stjerneingrediensen i Femarelle Recharge er fermentert soya (tofu) som er rik på planteøstrogen, og har dokumentert effekt på plager ved overgangsalder. Det har nemlig vist seg at kvinner i Østen har svært lite problemer med overgangsalder, sammenlignet med vestlige kvinner. I tillegg inneholder Femarelle Recharge linfrøekstrakt og vitamin B6 som har gunstig effekt på hormonell balanse, energinivå og tretthet.

Meld deg som testperson her!

Tofu: Kvinner i Østen har på langt nær de samme plagene med overgangsalder. Hemmeligheten er tofu som er rik på planteøstrogen.
Tofu: Kvinner i Østen har på langt nær de samme plagene med overgangsalder. Hemmeligheten er tofu som er rik på planteøstrogen. Vis mer

Femarelle Recharge til 10 personer i to måneder

Vi ønsker å gi ti personer muligheten til å oppleve hvor bra Femarelle Recharge virker på plager i forbindelse med overgangsalder.

Meld deg som testperson her!

Kriteriene er enkle: Du må være mellom 45 og 57 år og ha en eller flere plager i forbindelse med overgangsalder. Du må bruke Femarelle Recharge hver dag i to måneder og du må fylle ut tre tilsendte skjemaer som beskriver dine plager (før, etter en måned og etter to måneder) slik at du og vi kan følge med på effekten.

Tidsfrist for påmelding: søndag 31. januar

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer