Annonsørinnhold

KappAhl

Plaggene du gleder deg til!

Gå hverdagen i møte med behagelige plagg i høstgarderoben! Vi har lagt vår elsk på denne stilen med romantisk tvist og jordnære toner!

Nyheter: Nå kan du glede deg til å oppdatere garderoben med litt nye klær fra Kappahl! Ja, og nyte fine høstdager sammen med gode venner!
Nyheter: Nå kan du glede deg til å oppdatere garderoben med litt nye klær fra Kappahl! Ja, og nyte fine høstdager sammen med gode venner! Vis mer

Sommeren har vært lang, og det er faktisk litt deilig å kjenne på at lufta har blitt litt klarere. Lyset er annerledes også. Kjøligere, men med varme stråler som trenger gjennom løvet på trærne.

Hverdagen er også tilbake, og nå gleder vi oss til klær i andre farger og materialer som varmer, og som passer høsten til.

Kappahl feirer gleden i hverdagen - og i livet, for den sak skyld, med en nydelig kolleksjon som tar hverdagsantrekkene til nye gleder. Romantiske krager med blonder, myk kordfløyel i like myk offwhite, kabelstrikk og imitert skinn i kontrastfarger er noe av det du kan glede deg til.

SE KOLLEKSJONEN HER!

KJØP BLUSEN HER!

Rosa blonder: Har du sett den nydelige, duse rosafargen på blondekragen og de fine volangene? Også lekker sammen med jeans (kr 299).
Rosa blonder: Har du sett den nydelige, duse rosafargen på blondekragen og de fine volangene? Også lekker sammen med jeans (kr 299). Vis mer

Romantisk stil

«Romantisk» er et av høstens stikkord, både når det kommer til fargevalg, mønster og fasong. Også hos Kappahl. Du vil også helt sikker kjenne igjen elementer fra slutten av 70-tallet og starten av 80-tallet.

Kjolen er et av de essensielle plaggene. Du må gjerne bruke den som den er med strømpebukse og et par sko med hæler. Eller du kan la de inspirere av 70-tallets nostalgi og kombinere med med pologenser, lærbelte i livet og kanskje til og med en bukse under.

KJØP KJOLEN HER!

Litt 70-talls: Kjole med knyting, volanger og puffermer. Rålekker med pologenser under (kr 599).
Litt 70-talls: Kjole med knyting, volanger og puffermer. Rålekker med pologenser under (kr 599). Vis mer

Store blondekrager passer perfekt til den romantiske stilen, og er en fin detalj som pynter opp hverdagsantrekket. Nydelig sammen med skinnskjørtet eller de lyse buksene i kordfløyel nede i saken, eller til enkle jeans.

KJØP BLUSEN HER!

Burgunder: Deilig høstfarge det er lett å forelske seg i, og er den samme som den lyse blusen. Kr 299.
Burgunder: Deilig høstfarge det er lett å forelske seg i, og er den samme som den lyse blusen. Kr 299. Vis mer

Jordnær fargepalett

Som du sikkert nå har oppdaget omfavner Kappahl både de myke og de røffe detaljene, og veldig gjerne i en kombinasjon. Fargepaletten er også dertil. Romantisk og jordnært i beige, offwhite, dus rosa og burgunder, som kombineres med kontrastene svart, grønt og brunt.

Og det er nettopp dette som gjør antrekkene spennende! Ja, faktisk en sann glede å ha på seg.

KJØP SKJORTA HER!

Kordfløyel: Trendy som sett, men buksa (kr 399) og skjorta (kr 399) er også lekre sammen med andre plagg.
Kordfløyel: Trendy som sett, men buksa (kr 399) og skjorta (kr 399) er også lekre sammen med andre plagg. Vis mer

Røff opp med imitert skinn

Myk kabelstrikk og tøffe skinnimitasjoner er klassikere hver for seg. Sammen utgjør de en uslåelig kombo som passe like godt på en middag med venner som på jobb.

KJØP SKJØRTET HER!

KJØP GENSEREN HER!

Jobbantrekk: Veldig stilig kombinasjon som passer i de fleste anledninger. Strikkegenser (kr 499) og skjørt i imitert skinn (kr 599).
Jobbantrekk: Veldig stilig kombinasjon som passer i de fleste anledninger. Strikkegenser (kr 499) og skjørt i imitert skinn (kr 599). Vis mer

Den klassiske herreblazeren er blant influencerenes favorittplagg. Bruk den på klassisk måte med dressbukse og enkel trøye inni, eller klink til med høyhalset genser og bukser i imitert skinn.

KJØP BLAZEREN HER!

KJØP BUKSEN HER!

Trendy: Herreinspirerte blazere er i vinden om dagen (kr 699). Ekstra stilig sammen med bukser i imitert skinn (kr 499).
Trendy: Herreinspirerte blazere er i vinden om dagen (kr 699). Ekstra stilig sammen med bukser i imitert skinn (kr 499). Vis mer

Trendy tilbehør

Riktig tilbehør er essensielt for et antrekk. Kule skuldervesker som du bærer på tvers er en del av trendene denne høsten.

KJØP VESKEN HER!

Må ha: Tilbehør er prikken over i´en på et antrekk, og denne flettede vesken er skikkelig fin (kr 249).
Må ha: Tilbehør er prikken over i´en på et antrekk, og denne flettede vesken er skikkelig fin (kr 249). Vis mer

I Norden er vi avhengig av plagg som varmer. Gode skjerf og luer, samt tilbehør som varmer hendene. Det gjør heller ingenting at de ser lekre ut, som disse håndleddsvarmerne i kabelstrikk.

KJØP HÅNDLEDDSVARMERNE HER!

Varmer: Ingenting er bedre enn mote som varmer. Disse håndleddsvarmerene ønsker vi oss denne høsten (kr 99).
Varmer: Ingenting er bedre enn mote som varmer. Disse håndleddsvarmerene ønsker vi oss denne høsten (kr 99). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer