Annonsørinnhold

Waterpik

Plettfrie tenner på under 1 minutt

Tannpuss alene er ikke nok til å fjerne misfarging, plakk og andre matrester som blir igjen i munnen. Heldigvis finnes det et produkt som enkelt løser problemet.

Plettfrie tenner på under 1 minutt

Dårlig tannhelse kan fort bli en smertefull og dyr opplevelse. For de fleste skyldes de dyre tannlegebesøkene bakterier som blir liggende igjen mellom tennene, da børsten alene ikke kommer godt nok til.

– Bakterier elsker å bygge seg opp i munnen din, så dersom de får bli, gror de seg fast og utvikler seg til plakk. Her trengs det ekstra hjelp for å rense overflaten mellom tennene dine, sier tannlege Sebastian Däröste.

Munndusj fra Waterpik gjør dermed rengjøringsjobben lekende lett. Vannflosseren spyler effektivt bort rester hvor børsten ikke strekker til, og det er klinisk bevist at produktet bidrar til en sunnere munnhygiene.

SUNNERE TANNKJØTT: Waterpik forbedrer tannkjøtthelsen med opptil 50%
SUNNERE TANNKJØTT: Waterpik forbedrer tannkjøtthelsen med opptil 50% Vis mer

KJØP MUNNDUSJ FRA WATERPIK HER

Fjerner opptil 99,9% plakk

Waterpik Water Flosser fungerer som en høytrykkspyler for munnen, og er en kombinasjon av vanntrykk og pulsering av selve vanntrykket. Ved å peke munnstykket på munndusjmaskinen mot tannkjøttlinjen og mellom tennene, renser vanntrykket bort skadelig plakk og matrester med opptil 99,9% der du bruker den.

«Det gir rett og slett en økt følelse av renhet i munnen» Sebastian Däröste
ANBEFALER: Tannlege Sebastian Däröste sier Waterpik er godt supplement for en bedre tannhelse
ANBEFALER: Tannlege Sebastian Däröste sier Waterpik er godt supplement for en bedre tannhelse Vis mer

KJØP MUNNDUSJ FRA WATERPIK HER

Hvilken Waterpik passer for deg?

Waterpik tilbyr tre forskjellige modeller i to ulike farger, hvor du kan justere trykkinnstillingen etter eget ønske. Nedenfor ser du utvalget deres og hva som skiller dem, slik at du kan finne ut av hvilken modell som passer for deg.

Waterpik® Plus Water Flosser

Waterpik Plus er en trådløs modell som enkelt kan lades opp. Modellen renser mellom tennene i løpet av 45 sekunder, tar lite plass og er perfekt for deg som er mye på reise. Den leveres med 4 forskjellige munnstykker til å rengjøre munnen med, og har en bryter hvor du kan justere vanntrykket i 2 nivåer.

LITEN OG NETT: Waterpik Plus er perfekt å ha med på reise
LITEN OG NETT: Waterpik Plus er perfekt å ha med på reise Vis mer

KJØP WATERPIK PLUS HER

Waterpik® Ultra Water Flosser

Waterpik Ultra er en noe større modell som passer fint til å stå fremme på baderomsbenken. Den har hele 10 ulike nivåinnstillinger og leveres med 6 munnstykker. På grunn av den smarte lagringsplassen kan du enkelt oppbevare munnstykkene i lokket av vannbeholderen. Kliniske studier viser at den fjerner opptil 99,9% plakk etter bruk, og den er opptil 50% mer effektiv i å forbedre tannhelsen din sammenlignet med bruk av tanntråd.

NR. 1 ANBEFALTE MUNNDUSJMASKIN: Waterpik Ultra scorer best på markedet blant tannleger i USA
NR. 1 ANBEFALTE MUNNDUSJMASKIN: Waterpik Ultra scorer best på markedet blant tannleger i USA Vis mer

KJØP WATERPIK ULTRA HER

Waterpik® Whitening Professional Water Flosser

Waterpik Whitening Professional fjerner flekker og belegg på tennene dine, samtitig som den renser godt. Den kommer til på vanskelige områder, og i løpet av fire uker får du tilbake dine naturlige hvite tenner. Modellen leveres med 4 munnstykker, 10 trykkinnstillinger og 30 blekningstabletter.

TOPPMODELLEN: Waterpik Whitening Professional fjerner misfarging og gir deg naturlig hvite tenner
TOPPMODELLEN: Waterpik Whitening Professional fjerner misfarging og gir deg naturlig hvite tenner Vis mer

KJØP WATERPIK WHITENING PROFESSIONAL HER

Enklere å bruke enn tanntråd

Mange opplever tanntråd som vanskelig å bruke, da det kan være irriterende for tannkjøttet eller trangt mellom tennene. Waterpik er svært skånsom og enkel i bruk, som resulterer i en ren munn på under 1 minutt.

– Det er en stor fordel at munndusjen er lite teknisk krevende og har flere ulike funksjoner. Personlig har jeg opplevd at små rester som popcornskall som tidligere var vanskelig å fjerne med tannbørste og tanntråd, enklere forsvinner med Waterpik, forteller Däröste.

Anbefaler videre

Bruk av munndusj forebygger både tannråte og hull i tennene, og for deg med implantater og tannregulering er Waterpik en trygg måte å oppnå en enda bedre munnhelse i kombinasjon børsting og tanntråd.

ESSENSIELL FOR TANNREGULERING: Waterpik kommer til på vanskelige områder i munnen din
ESSENSIELL FOR TANNREGULERING: Waterpik kommer til på vanskelige områder i munnen din Vis mer

– Jeg jobber primært med tannregulering, hvor pasientgruppen under behandling ofte opplever at matrester setter seg fast. Det samme gjelder personer som har en omfattende tannlegehistorikk eller funksjonshemninger som gjør det vanskelig å komme til med tanntråd. Waterpik er da et fleksibelt produkt som er lett å håndtere, sier Däröste.

KJØP MUNNDUSJ FRA WATERPIK HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer