ANNONSØRINNHOLD

Max Factor

- Rektor foreslo faktisk at jeg burde si fra meg skoleplassen

- Det syntes jeg at var en veldig rar beskjed å få.

Det er i grunn vanskelig å ikke av og til kjenne på lysten til å være Pia Tjelta. Stavanger-kvinnen ser nemlig ut til å naile vel...ALT.

Ikke bare har hun oppnådd megasuksess på både film og teaterscenen, der hun blant annet har vunnet den prestisjetunge prisen for beste kvinnelige skuespiller på filmfestivalen i San Sebastian (en tittel bare Liv Ullmann av hennes norske kollegaer kan smykke seg med), tatt pusten fra kvinner landet over med sine vakre kjolekolleksjoner, og balansert det hele med en hverdag som trebarnsmamma.

Men livet har ikke alltid bydd på blonder og statuetter for Tjelta og at hun er der hun er i dag var ingen selvskreven bragd.

I videoen under forteller hun om da hun gikk på Teaterhøyskolen, og var overlykkelig for å ha kommet inn der som 22-åring. Så fant hun ut at hun var gravid, og var like lykkelig for det. Men reaksjonen hun fikk fra skolen, var ikke helt den hun så for seg.

- Rektor foreslo faktisk at jeg burde si fra meg skoleplassen.

PIAS HISTORIE: I denne videoen forteller Pia Tjelta historien om hvordan hun ble møtt da hun fortalte at hun var gravid. Vis merVis mer Vis mer

Det handler om kvinners historie

Tjeltas bakgrunn er en av flere i Max Factors nyeste kampanje, der de nettopp fokuserer på kvinners historie. Tematikken er på ingen måte tilfeldig:

- Grunnleggeren av Max Factor, Maksymilian Faktorowicz, mente at kvinners skjønnhet er unik nettopp fordi det er hennes historie og livserfaring som gjør henne vakker, forklarer Senior Brand Manager hos Max Factor, Silje Grimstvedt. (Psst! Nysgjerrig på Pias lekre look? Sjekk ut produktene her).

LES OGSÅ: Slik konturerer du øynene (noe SÅ fantastisk fint!)

image: - Rektor foreslo faktisk at jeg burde si fra meg skoleplassen

For å videreføre arven ønsker Max Factor å sette fokus på “skjønnhet med dybde” ved kampanjen #MaxFactorStories - som lanseres på selveste kvinnedagen. Her trekker de frem historier til kvinner viss skjønnhet er langt mer enn et vakkert ansikt.

- Disse kvinnene er ikke bare vakre, de er også mødre, entreprenører, aktivister og mye mer. Vi føler oss beæret av å kunne feire en så mangfoldig og inspirerende gruppe, forklarer Grimstvedt og fortsetter:

- Vi feirer kvinnen ved å lytte til hennes historie, som er både sterk og vakker på hver sin måte.

LES OGSÅ: Sminker du egentlig huden din riktig?

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: