Annonsørinnhold

Høie

Så enkelt gir du nytt liv til soverommet

Det trenger verken å koste mye tid eller penger!

ENKELT: Høie viser med enkle grep hvordan man kan forvandle soverommet. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi tipper vi ikke er de eneste med behov for forandring i ny å ne. Spesielt nå som det blir mørkere og kaldere ute har vi lyst til å gjøre det varmere og lysere inne.

Men disse endringene trenger ikke å være drastiske. Ei trenger de å koste deg mye tid eller penger!

Tidligere denne høsten konkurrerte fire kandidater om tittelen «Norges fineste soverom», og det var Steffen - med sin minimalistiske, men levende stil - som stakk av med seieren. Vi har fått låne vinnerrommet og viser deg, ved hjelp av vinneren og arkitekt og stylist Katerina Dima (@onlydecolove), hvor enkelt du kan gi soverommet nytt liv!

Ett rom, tre stiler - så enkelt gjør du om rommet og dette trenger du:

LES OGSÅ: Dette er høstens fineste soveromstrender!

Rom for personlighet

Første stil er stylet av Steffen og tar utgangspunkt i ytterpunkter. Mørkt og melankolsk møter lyst og lett. Soverommet har et gammelt tregulv som er over 100 år gammelt, flaskegrønne nattbord, grønne planter og en blåpusset murvegg som står i kontrast til hverandre.

- Min stil er det motsatte av streng og strigla. Jeg vil at det skal vises at mennesker bor her: et levende interiør, sier Steffen og legger til:

- Et rom, to personligheter. Min samboer og jeg har hver vår side av sengen og stylingen på hver side representerte våre personligheter.

Stylingtips:

1. Kombinerer mørkt og melankolsk, med lyst og lett. To ulike stiler på hver side av sengen gjenspeiler de ulike identitetene.

2. Grønt lar seg enkelt kombinere med varme og kalde toner. I kombinasjon med lune pledd gir det et perfekt utgangspunkt for høsten.

3. Flotte kontraster med grønt, brunt og hvitt skaper et stramt, men absolutt ikke kjedelig interiør.

Grå harmoni

I denne tok Dima fordel av fargeprofilen rommet allerede hadde. De dominerende hvite og blå veggene var som skapt for «color blocking» og kontrast.

- De kule nyansene passer ikke bare rommet, men eiernes personligheter. Skarpe gråtoner i kombinasjon med kald blå og blendende hvit gir rommet en sofistikert, men likevel ung følelse. Perfekt for et hipt og moderne par, forklarer Dima.

Stylingtips:

1. Sort, detaljer i metall og skinn i kombinasjon med sengesettet i sateng gir en moderne og lettere atmosfære.

2. Grå detaljer gir farge. Vasen, sengetøy og pledd skaper en balanse i rommet mot det crispy hvite og blå og fremhever fargene.

3. Kombiner crispy grå med kjølig blå og blendende hvit for et sofistikert, men «ungt» rom.

Nordisk lunhet

I denne stylingen fokuserte Dima på mykheten i materialene i rommet; de varme, nordiske eikegulvene og skapet. Rett og slett de naturlige tonene rommet allerede hadde.

- Hvit blir brukt som en nøytral forener av sluttresultatet, som fokuserer på et vennlig og innbydende miljø. Følelsen jeg ønsket å oppnå er myk «cozyness» slik at man ønsker å tilbringe tid på soverommet.

Stylingtips:

1. Fremhev de nordiske tonene ved å velge myke tekstiler som harmoner i behagelig hvit, beige og nydelig oliventoner.

2. Lunhet skapes ved å invitere hjem møbler og tilbehør i lyst skinn, beige og transparente vaser.

3. Bøker og musikk hører hjemme på soverommet, og sammen med interiøret skaper det et rom for avslapning.

Vinn sengetøy!

Vinn sengetøy!

Registrer deg og motta vårt nyhetsbrev

Vil du drømme deg litt bort? Registrer deg under og du vil motta en smakebit av Høie sin drømmeverden via nyhetsbrev. I tillegg vil alle som registrerer seg være med i trekningen om å vinne valgfritt sengetøy fra Høie til en verdi av 2500 NOK.Vinn sengetøy
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer