Annonsørinnhold

Sammenlign billig forbrukslån!

Finn det billigste forbrukslånet blant forskjellige banker og långivere.

Sammenlign billig forbrukslån!

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Et forbrukslån er et lån som er usikret som vanligvis går til forbruk, derav navnet. Lånet kan brukes til hva du måtte ønske, enten det er å pusse opp, sende bilen på service, reise på ferie eller noe helt annet. Bare fantasien setter grenser, men husk at pengene skal betales tilbake.

Når du søker om forbrukslån blir alle tilbud basert på indivuell basis. Det er derfor viktig å sammenligne ulike tilbud fra ulike lånegivere.

Alle samarbeidspartnere er lisensierte finans – og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet

Forbrukslån - Alt du trenger å vite

Når du søker om forbrukslån, har du sikkert merket at det er mange forskjellige tilbud og banker der ute. Spesielt renter kan variere mye fra långiver til långiver. Hvorfor er det slik?

Slik beregnes renten

Renten blir bestemt basert på en rekke individuelle faktorer, blant annet inntekt, annen gjeld og alder. I tillegg ser banken på betalingsevne og -historikk. Det er også faktorer som påvirker hvor høy eller lav den nominelle (nom rente) og effektive rente blir.

Bankene gjør disse vurderingene individuelt, og resultatet kan derfor bli ulikt fra bank til bank. Noen ser deg kanskje som en god lånekunde og gir deg et forbrukslån med lav rente, mens andre syns det er en risiko knyttet til å ha deg som kunde og setter en høyere rente. Dette er årsaken til at noen lån er billigere enn andre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer