Annonsørinnhold

Elizabeth Arden

Testpilot

Se før og etter! Kapslene forandrer huden på kun to uker!

9 av 10 testpiloter synes Elizabeth Ardens Ceramide Capsules gjør forskjell på hud, og vil anbefale dem videre! Se selv!

Stor forandring: Før var huden ru, oljete og rød! Nå har huden blitt myk, jevnere og mye mindre rød!
Stor forandring: Før var huden ru, oljete og rød! Nå har huden blitt myk, jevnere og mye mindre rød! Vis mer

Elizabeth Ardens Advanced Ceramide Capsules har hjulpet kvinner over hele verden med gusten hud helt siden 1990. Nå kan du velge mellom tre ulike varianter til som du kan variere med, alt etter hvilket behov huden din har ut i fra årstid, hudtilstand og alder. Kapslene er basert på ceramider. Det er et fettstoff som allerede finnes i huden som blant annet sørger for å holde hudbarrieren intakt.

Mykere linjer: Anne Guro har fått mykere hud, mer glød, jevnere struktur og hudtone etter å ha brukt Hyaluronic Acid og Vitamin C. Og se hvor mye mykere linjene har blitt!
Mykere linjer: Anne Guro har fått mykere hud, mer glød, jevnere struktur og hudtone etter å ha brukt Hyaluronic Acid og Vitamin C. Og se hvor mye mykere linjene har blitt! Vis mer

Velg dine Ceramide Capsules

Orginalen Advanced Ceramide Capsules er ekstra rik i konsistensen, og er en generell antiage-boost som styrker huden over tid, øker fuktigheten og minimerer linjer og rynker. Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum, som er et vitamin A, jobber målrettet med å redusere fine linjer, og forbedre hudtonen og hudstruktur. Vitamin C Ceramide Capsules er spesielt egent på hud som mangler glød og har ujevn hudtone. Nykommeren Hyaluronic Acid Ceramide Capsules er der i mot en real fuktmagnet til tørr og fuktfattig hud, og sørger for å gi mer volum til huden i tillegg.

Mindre rød: Før jeg startet var huden min ru, litt oljete og rød. Nå er huden glattere og mindre rød. Føler den er litt vel fuktig når jeg skal har på sminke, med det går fint nå jeg bruker foundation som matter. Liker at det er så enkelt å påføre kapslene, sier Benedicte. Hun brukte Hyaluronic Acid på dagen og Retinol på kvelden.
Mindre rød: Før jeg startet var huden min ru, litt oljete og rød. Nå er huden glattere og mindre rød. Føler den er litt vel fuktig når jeg skal har på sminke, med det går fint nå jeg bruker foundation som matter. Liker at det er så enkelt å påføre kapslene, sier Benedicte. Hun brukte Hyaluronic Acid på dagen og Retinol på kvelden. Vis mer

Testet i to uker!

Våre ti testpiloter har brukt Elizabeth Ardens Ceramide Capsules i to uker. De fikk tilsendt ulike kapsler ut i fra hva de svarte på hudtilstand og hudrutiner. Vanlig anbefaling er å teste produkter i minst en måned, så for best mulig effekt på kort tid fikk samtlige også tilsendt hudrutine for å sikre at alle hadde like forutsetninger.

Eksempelvis renset noen testpiloter huden daglig, mens andre aldri hadde renset huden før.Hudpleie skal alltid påføres på nyrenset hud for å ha effekt.

Mer glød: Før jeg startet var huden min tørr, livløs, ru og stram. Nå føles huden mykere, glødende og mindre ru, sier Anine. Hun brukte Hyaluronic Acid og Vitamin C.
Mer glød: Før jeg startet var huden min tørr, livløs, ru og stram. Nå føles huden mykere, glødende og mindre ru, sier Anine. Hun brukte Hyaluronic Acid og Vitamin C. Vis mer

9 av 10 vil anbefale kapslene videre!

Gledelig er det at hele 9 av 10 merket forskjell på huden allerede etter to ukers bruk, og 9 av 10 synes at huden ble mykere og ta på. Halvparten opplevde at huden ble mindre tørr, fikk mykere linjer og jevnere hudtone. Da er det kanskje ikke så rart at 9 av 10 ønsker å fortsette med kapslene etter endt testperiode og anbefaler Elizabeth Ardens kapsler videre!

Favoritt: Alle testpilotene hadde forskjellige favoritter, og samtlige av de som testet Retinol Ceramide Capsules likte den ekstra godt.
Favoritt: Alle testpilotene hadde forskjellige favoritter, og samtlige av de som testet Retinol Ceramide Capsules likte den ekstra godt. Vis mer

Hvilket serum likte testpilotene best?

Det var ikke kun én kapsel som utpekte seg som favoritt. Samtlige av de som testet nattserumet Retinol likte den godt eller hadde den som sin favoritt. Halvparten likte Hyaluronic Acid. Konsistens var et viktig kriterium for valg av favoritt, og smaken er som baken!

Eksempelvis, Vitamin C har en lett oljete konsistens. Noen hadde den som sin absolutte favoritt, mens andre igjen syntes den ble altfor oljete og ga for mye glød. Orginalen Advanced er den rikeste av kapslene, og det var kun en testperson som hadde den som sin favoritt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer