Annonsørinnhold

byBiehl

Se, så lekkert!

Vi har falt pladask for byBiehls sine tidløse smykker. Her er designerens beste tips til hvordan bruke dem, hvordan bygge opp din byBiehl-garderobe og mye mer. Og, ja, vi ønsker oss dem til jul!

SMYKKER SOM VARER: De vakre smykkene til byBiehl er laget for at du skal kunne bruke dem hele tiden. Dessuten er de så lekre å kombinere sammen. Vi elsker!
SMYKKER SOM VARER: De vakre smykkene til byBiehl er laget for at du skal kunne bruke dem hele tiden. Dessuten er de så lekre å kombinere sammen. Vi elsker! Vis mer

Smykker er den enkleste måten å løfte et antrekk på. Selv den enkleste t-skjorta eller kjolen får en helt annen karakter med smykker til. Dessuten gjør smykker det enkelt å forandre stil, alt etter humør og anledning.

Wow-effekten smykker kan gjøre for et antrekk vises ekstra godt nå i festsesongen, der klassiske jobbantrekk blir klare for fest med dryss av iøynefallende smykker og et par stiletter.

Danske Charlotte Biehl, gründeren av byBiehl, jobbet tidligere som ledelseskonsultent. Hun lette stadig etter feminine og sofistikerte smykker av god kvalitet, men til en god pris. Siden Charlotte ikke fant det hun lette etter, fikk hun ideen om å skape sine egne smykker. I 2010 lanserte hun byBiehl.

SE ALLE SMYKKENE HER

MANGE KOLLEKSJONER: byBiehl har designet mange kolleksjoner, slik at du enkelt finner smykker som passer din stil og lommebok.
MANGE KOLLEKSJONER: byBiehl har designet mange kolleksjoner, slik at du enkelt finner smykker som passer din stil og lommebok. Vis mer

- Jeg synes smykker er en fin måte å uttrykke deg selv på – både når det gjelder betydningen og stilen din. Smykker kan ha en dypere betydning, og derfor kan byBiehl-smykker være en del av en personlig historie, sier smykkedesigneren.

Charlotte beskriver byBiehl som svært tidløse smykker som passer til mange forskjellige kvinner, både i alder og stil.

- Det kommer helt an på hvordan smykket er stylet. De er laget slik at du kan skape din helt egen personlige stil. Og de er laget «for å vare» både i design og kvalitet, slik at de kan brukes i mange år.

KJØP SMYKKENE HER

Se, så lekkert!

Hva er dine beste tips til hvordan bruke smykkene dine?

- Bruke smykket hver dag, og på mange måter. byBiehl-smykker er laget med tidløs eleganse i tankene, og med samme børstede overflate, slik at de enkelt kan mikses og matches på tvers av kolleksjoner. De er av høy kvalitet, noe som gjør dem egnet til daglig bruk.

FINN DINE FAVORITTER HER

Nå er julebordsesongen i gang, og mange drar på julefest rett etter jobb. Hva er dine beste tips?

- En enkel måte å gå fra jobb til fest på er å gjemme den fine festoverdelen din under genseren, og legge til et festlig smykke som våre nye Stardust øredobber eller Emily hoop. Smykker kan utgjøre en enorm forskjell. Ved å bytte hverdagssmykkene til noe mer festlig, kan du raskt forvandle looken fra dag til natt.

KJØP BYBIEHL HER

TOGETHER: Finnes med to til fem mennesker, og du kan velge mellom sølv og gull.
TOGETHER: Finnes med to til fem mennesker, og du kan velge mellom sølv og gull. Vis mer

Smykkene er lekre å kombinere sammen. Hvordan bygger man opp en byBiehl-garderobe, og hvilke smykker anbefaler du å starte med?

- Jeg anbefaler å starte med smykker som har personlig betydning for deg. Together-kolleksjonen vår er et godt sted å starte, siden den symboliserer relasjoner og bånd mellom mennesker. Velg smykker som passer din stil og personlighet, og la samlingen din vokse over tid. For eksempel kan våre mer klassiske smykker fra Ocean Flow-kolleksjonen bli dine favoritt hverdagssmykker.

SE ALLE SMYKKENE HER

Se, så lekkert!

Hva er inspirasjonen for vinterens nyheter?

- Alle våre siste tilskudd har en veldig viktig ting til felles, nemlig at de bryter mørket. Denne sesongen har vi introdusert mange flotte nye perlesmykker samt vår bestselger, Stardust, med glitrende zirkonsteiner inspirert av stjernehimmelen. Disse smykkene skinner i den mørke tiden, og tilfører lys og eleganse til vintergarderoben.

Ditt beste julegavetips til mannen som skal kjøpe byBiehl til kjæresten?

- De beste gavene er personlige gaver. Kjæresten vil elske det. Denne gavene viser at du lytter, setter pris på og elsker. Det er ofte også de som gir mest glede hos mottakeren. For eksempel har vi vår Together-kolleksjon, som viser mellom to og fem små mennesker. Det kan være en familie, et forhold eller et vennskap. Som sagt bruker jeg Together-armbåndet mitt hver eneste dag.

KJØP SMYKKENE HER

CHARLOTTES FAVORITT: Den mer rå Ocean Flow-ringen, kombinert med deres nye Stardust-ring.
CHARLOTTES FAVORITT: Den mer rå Ocean Flow-ringen, kombinert med deres nye Stardust-ring. Vis mer

- Tidligere i år lanserte vi vår Just Love-kolleksjon. Der finner du det fineste hjertekjedet, som til tross for det svært klassiske utseendet også er modernisert med små markeringer på hjertet. De gjør det til en virkelig fin gave til en du er glad i.

Og hva er favorittkombinasjon akkurat nå?

- Det er visse smykker jeg aldri tar av. Det er blant annet mitt Together-armbånd, som symboliserer mine tre barn. En annen favoritt er våre Emily Hoop-øreringer stylet med vår nye Stardust-ring, kombinert med den mer rå Ocean Flow-ringen. Denne looken passer for alle situasjoner i løpet av dagen og gir en ekstra dimensjon til stilen min.

KJØP BYBIEHL HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer