Annonsørinnhold

SENSAI

Silkemyk hud - lover!

Med eksklusiv, hudforbedrende Koishimaru silke gir SENSAI deg huden du virkelig drømmer om!

SILKEDRØM: Hvem ønsker seg vel ikke en vakker hud som er silkemyk å ta på! Japanske SENSAI er et eksklusivt, høyteknologisk hudpleiemerke som benytter unik koishimaru silke i alle sine produkter. Vi lover, produktene virkelig bidrar til en vakker hud med ungdommelig glød.
SILKEDRØM: Hvem ønsker seg vel ikke en vakker hud som er silkemyk å ta på! Japanske SENSAI er et eksklusivt, høyteknologisk hudpleiemerke som benytter unik koishimaru silke i alle sine produkter. Vi lover, produktene virkelig bidrar til en vakker hud med ungdommelig glød. Vis mer

Bare innrøm det! Du liker også den luksuriøse følelsen det faktisk er å smøre inn huden i ansiktet med en rålekker krem. Den distinkte, men delikate duften som fremmer følelsen av litt stjålen velvære og hverdagsluksus. Den myke konsistensen som gjøre det enkelt å massere ansiktet «spa-aktig», samtidig som den smelter perfekt inn i huden.

Dessuten kan du se at hudtonen forandrer seg der og da, at linjene blir noe mykere og at gløden som var et øyeblikk borte, har kommet tilbake igjen. Nei, vi overdriver ikke. Disse kremene finnes, faktisk! Om du har lyst til å oppleve luksuriøs velvære kombinert med høyteknologi for øyeblikkelig effekt - uten å måtte vente en evighet på virkningen - skal du prøve japanske SENSAI.

SISTE TILSKUDD: Illuinative Cream er det aller siste tilskuddet i serien Absolute Silk fra SENSAI. En lekker, lysreflekterende krem i lett konsistens som passer perfekt utover våren.
SISTE TILSKUDD: Illuinative Cream er det aller siste tilskuddet i serien Absolute Silk fra SENSAI. En lekker, lysreflekterende krem i lett konsistens som passer perfekt utover våren. Vis mer

Hemmeligheten er Koishimaru silke, en stjerneingrediens som finnes i alle SENSAI sine produkter. Fra japansk historie har Koishimaru silke blitt ansett som en eksepsjonell lett og glødende silke. På grunn av sitt vakre utseende, og ikke minst sjeldenhet, var denne silken kun forbeholdt keiserfamilien. Koishimaru silke er fortsatt ansett som den mest dyrebare typen silke.

Den gang SENSAI, eller retter sagt Kanebo, var et silkeveveri oppdaget de at hendene til silkeveverne var silkemyke (selvfølgelig) og hadde et ungdommelig utseende.

OPPDAG SENSAI HER, OG FÅ GAVE TIL VERDI AV KR 900

Silkemyk hud - lover!

Koishimaru silke

Så hva gjør egentlig Koishimaru silke så unik? I 2004 fant SENSAI sine forskere ut hvorfor silkeveverne hadde så ungdommelige hender. Silken fremmer nemlig produksjonen av hyaluronsyre, det som gir fukt og fylde til huden.

Visste du at Kokongene til Koishimaru Silke overlever kun på bladene på morbærtrærne i eviggrønne skoger med rent vann!

I 2019 kom den nyeste innovasjonen, Koishimaru Silk Royal™, en eksklusiv formel med blant annet beroligende perilla-bladekstrakt. Denne unike silkeekstrakten balanserer huden, tilfører masse fukt, fylde og ikke minst glød.

KJØP ABSOLUTE SILK SERIEN HER

FOR ALLE ALDRE: Serien Absolute Silk har mange gode ingredienser som er svært fuktighetsgivende, gir fylde, forhindrer ru hud, demper rødhet, gjør huden fastere og sterkere.
FOR ALLE ALDRE: Serien Absolute Silk har mange gode ingredienser som er svært fuktighetsgivende, gir fylde, forhindrer ru hud, demper rødhet, gjør huden fastere og sterkere. Vis mer

Kremopplevelsen du ikke vil gå glipp av

SENSAI har flere hudpleieserier, blant annet prisvinnende Absolute Silk med det kostbare silkekoplekset Koishimaru Silk Royal™. Kremene er virkelig en opplevelse for alle sansene, ja, de gir en følelse av hverdagsluksus og velvære. Serien er inspirert av Koishimaru silke, så det er bare å tenke seg til.

Duften er delikat og aldeles nydelig, og konsistensene bare smelter inn i huden med øyeblikkelig følelsen av velvære.

Serien består av fire produkter med tre kremer i ulike konsistenser og en lotion. Det siste tilskuddet er superlekre Absolute Silk Illuminative Cream, en antiage krem som virkelig gir opplevelsen av silkehud. Komplekset Dual Action Illuminiser sørger for glød og jevnere hud med mindre synlighet av mørke flekker, linjer og rynker.

Serien består for øvrig av

  • Absolute Silk Micro Mousse: Lotion i mousse-form med mikrobobler som er 8000 ganger mindre enn boblene i mineralvann. Setter i gang blodsirkulasjon og tilfører fukt i dybden. Brukes som steg 1 før krem eller fluid.
  • Absolute Silk Cream: Rik og frisk krem for normal til tørr og kombinert hud
  • Absolute Silk Fluid: En lett og frisk krem for normal til fet og kombinert hud

LYST TIL Å TESTE SELV? OPPDAG ABSOLUTE SILK SERIEN HER

SENSAI-ELSKERE: Duoen bak HeyBabe! podkast, Hedda Brodtkorb og Silvany Bricen har mange SENSAI-favoritter. - SENSAI representerer det rene, som jeg forbinder med japanske skjønnhetsmerker, sier Silvany Bricen, som elsker duften av SENSAI.
SENSAI-ELSKERE: Duoen bak HeyBabe! podkast, Hedda Brodtkorb og Silvany Bricen har mange SENSAI-favoritter. - SENSAI representerer det rene, som jeg forbinder med japanske skjønnhetsmerker, sier Silvany Bricen, som elsker duften av SENSAI. Vis mer

Ekspertenes favoritter

Livsstilscoach Hedda Brodtkorb og holistisk skjønnhetsekspert Silvany Bricen er duoen bak «Norges gladeste velværepodkast» HeyBabe! podkast og nettsiden Heybabepodkast.com

- Jeg hadde store forventninger til dagkremen Absolute Silk Illuminative Cream, og ble ikke skuffet. Dette er en luksuriøs krem som ga meg rikelig med fuktighet. Selv om teksturen er lett, får jeg følelsen av at denne kremen er rik nok til at jeg ikke trenger å bruke serum under. Noe jeg mener er et stort pluss, sier Silvany Bricen.

- Mitt favorittprodukt fra SENSAI for tiden er Dual Essence. Rett ut fra dusjen klapper jeg på oljen i ansiktet etter serum og dagkrem, sier Hedda Brodtkorb.

KJØP ABSOLUTE SILK ILLUMINATIVE CREAM HER

SENSORISK: SENSAI sine produkter er en sensorisk opplevelse å påføre huden. Duft og konsistens er selvfølgelig viktig, men påføringsteknikk med hudritualet Saho bidrar til en enda bedre opplevelse og effekt av produktene. Rens huden to ganger før du påfører pleieproduktene, to ganger de også, med masserende bevegelser og trykk.
SENSORISK: SENSAI sine produkter er en sensorisk opplevelse å påføre huden. Duft og konsistens er selvfølgelig viktig, men påføringsteknikk med hudritualet Saho bidrar til en enda bedre opplevelse og effekt av produktene. Rens huden to ganger før du påfører pleieproduktene, to ganger de også, med masserende bevegelser og trykk. Vis mer

OPPDAG SENSAI SINE PRODUKTER, OG FÅ GAVE VERDT KR 900

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer