Annonsørinnhold

Fyrklövern

Skap egne juleminner

Ingenting er hyggeligere enn å samle familie og venner rundt et stemningsfullt julebord.

JULESERVISE: Serviset "Juleminner" fra Fyklövern er et klassisk og tidløst møte mellom nordisk design og juletradisjon.
JULESERVISE: Serviset "Juleminner" fra Fyklövern er et klassisk og tidløst møte mellom nordisk design og juletradisjon. Vis mer

Ingenting er hyggeligere enn å samle familie og venner rundt et julepyntet bord du har brukt litt ekstra tid på. Finserviset er tatt frem, bestikket du bruker en sjelden gang er nypusset og de vakre krystallglassene skinner i lyset av tente stearinlys.

Det skaper alltid mer stemning og hygge når du legger litt ekstra sjel i å pynte bordet. Om maten smaker bedre vites ikke, men uansett gir du gjestene dine en god opplevelse de garantert lever lenge på.

KJØP JULEMINNER HER

SKAPER STEMNING: Pynt og borddekking i naturlige farger skaper en lun og varm atmosfære.
SKAPER STEMNING: Pynt og borddekking i naturlige farger skaper en lun og varm atmosfære. Vis mer

Juletradisjoner

Tradisjonene står på rekke og rad når julen ringes inn, og den viktigste av dem alle er å samle familien rundt et pent dekket bord for å spise tradisjonsrik mat.

Å pynte bordet med lekre juledekorasjoner og et vakkert juleservise understreker høytiden, og gir ekstra julestemning til gjestene rundt bordet. Det skaper gode juleminner som vil leve videre til neste generasjon.

KJØP JULEMINNER HER

JULEMINNER: - Jeg håper Juleminner kommer til å glede mange, og at vi kan hjelpe til med å skape mange gode minner allerede i vinter, sier Linda Svedal Walsøe.
JULEMINNER: - Jeg håper Juleminner kommer til å glede mange, og at vi kan hjelpe til med å skape mange gode minner allerede i vinter, sier Linda Svedal Walsøe. Vis mer

Dekk på med "Juleminner"

Fyrklövern er en familiebedrift som helt siden 1974 har skapt serviser til livets anledninger i tidløs, skandinavisk design. Flere av deres serviser er fremstilt med kjente samarbeidspartnere, og nå har de skapt "Juleminner" sammen med Wik & Walsøe.

De er to sterke varemerker som begge verner om julen, tradisjonene som videreføres i generasjoner og fellesskapet rundt det dekkede bordet. "Juleminner" er derfor et samarbeid som kom naturlig.

Serviset er et klassisk og tidløst møte mellom nordisk design og juletradisjon, og er dekorert med designeren Linda Svedal Walsøes poetiske illustrasjoner. Hun er også grunnlegger av Wik & Walsøe.

KJØP JULEMINNER HER

DESIGNER: Juleminners illustrasjoner er skapt av Wik & Walsøes designer og grunnlegger Linda Svedal Walsøe, og formidler et ønske om å ta vare på de små, viktige øyeblikkene i livet.
DESIGNER: Juleminners illustrasjoner er skapt av Wik & Walsøes designer og grunnlegger Linda Svedal Walsøe, og formidler et ønske om å ta vare på de små, viktige øyeblikkene i livet. Vis mer

I benporselen og gull

Serviset er fremstilt i eksklusivt benporselen. Det er et utrolig sterkt materiale som tåler mye. I tillegg er det gjennomskinnelig, noe som gir det et vakkert utseende.

Den hvite basen er dekorert med et diskret, nostalgisk og tradisjonsrikt mønster med mange små detaljer. Mønsteret er inspirert av juleminner fra barndommen og den nordiske naturen i vinterprakt.

KJØP JULEMINNER HER

GULLDEKOR: Stjernene som pryder serviset er laget av ekte gull.
GULLDEKOR: Stjernene som pryder serviset er laget av ekte gull. Vis mer

Du kjenner igjen både reinsdyr, snøkledde grantrær, et hus i vinterlandskap og ikke minst stjerner som glitrer i ekte gull.

Kolleksjonen består av 13 deler, og inneholder blant annet krus, sausnebb, terrin, mugge, fat, skåler og tallerkener av ulike slag som gjør det enkelt å variere og skape stemningsfulle bord.

KJØP JULEMINNER HER

NATURLIG: Juleminner er fremstilt av naturlige råmaterialer og dekorert med blyfrie farger.
NATURLIG: Juleminner er fremstilt av naturlige råmaterialer og dekorert med blyfrie farger. Vis mer

Lekker dekorasjon

Serien Nordic Elements er en trendsikker serie for lys og dekorasjon. Artiklene er i duse farger som passer inn i de fleste innredninger. Huset i marmor har plass til et telys, marmortrærne med detaljer i messing er fine dekorasjoner og telyslyktene i form av furukongler tilfører varme.

KJØP NORDIC ELEMENTS HER

NORDIC ELEMENTS: Lyshus og grantrær i marmor, samt telysholdere i furukongledesign passer perfekt sammen med Juleminner.
NORDIC ELEMENTS: Lyshus og grantrær i marmor, samt telysholdere i furukongledesign passer perfekt sammen med Juleminner. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer