Annonsørinnhold

GOOD FOR ME

Slik blir du brun raskt
– uten å skade huden

Slik blir du brun raskt– uten å skade huden
Publisert
Sist oppdatert


Thailand, Miami, «Syden»...

Uansett hvilken solfylt destinasjon du kanskje tenkte deg til i sommer, er billettene høyst sannsynlig avbestilt nå. I stedet må årets ferie tilbringes hjemme i Norge – som slett ikke er det verste alternativet.

Til tross for at temperaturen er noe svalere her til lands, er den gylne sommergløden like oppnåelig som på stranda på Kreta.

Under har vi samlet en håndfull gode tips og triks til deg som føler deg ekstra vel med litt farge på kroppen!

TURIST I EGET LAND: Det blir norgesferie i år, men det betyr slett ikke at sommergløden må utebli. FOTO: Scanpix
TURIST I EGET LAND: Det blir norgesferie i år, men det betyr slett ikke at sommergløden må utebli. FOTO: Scanpix Vis mer

_______________________________________________________________________

F
Å BETAKAROTEN GOLD TIL INTRODUKSJONSPRIS – 40 % RABATT!
_______________________________________________________________________

Jevn, lekker glød

Er det mulig å lokke frem brunfargen raskere? Kan man ta noen grep for å få den til å vare lenger? Bli dypere?

Vi spurte Line Schrøder (37). Hun har jobbet i helse- og velværebransjen i nærmere ett tiår, og er nå daglig leder for Spa Supply Norge.

Schrøder er klokkeklar i talen når vi ber om hennes beste tips for å få den «perfekte» brunfargen.

– Bruk solfaktor. Alltid! Husk at UVA-stråling er like skadelig uansett årstid, sommer som vinter. Ha også et godt serum, med for eksempel viniferin eller C-vitamin i, som gir jevn hudtone og forhindrer pigmentering, tipser hun.

Sist, men (som Schrøder selv sier) absolutt ikke minst: Bruk Betakaroten Gold året rundt for en jevn, lekker glød.

100 % VEGANSK: Betakarotenet i Betakaroten Gold er hentet fra grønnalger. FOTO: Good For Me
100 % VEGANSK: Betakarotenet i Betakaroten Gold er hentet fra grønnalger. FOTO: Good For Me Vis mer

Kosttilskuddet fra norske Good For Me gir deg farge fra innsiden, uten å skade huden din. Tvert imot! Betakaroten er nemlig en kraftig antioksidant som blir til vitamin A i kroppen, som igjen bidrar til å beskytte cellene dine.

To Betakaroten Gold om dagen i stedet for å spraye på en midlertidig farge eller grille huden gammel i et solstudio... Ja, takk!

❝ Bruk Betakaroten Gold året rundt for en jevn, lekker glød.


_______________________________________________________________________

FÅ 40 % RABATT PÅ BETAKAROTEN GOLD HER.
_______________________________________________________________________

Slik blir du raskt brun

... Uten at huden må betale for det senere.

Når det gjelder å sikre seg en gyllen farge raskt, er Schrøders beste råd – noe ironisk – å være tålmodig. Førsteprioritet er nemlig at huden er godt beskyttet.

– Høy solfaktor er alfa og omega. Minst SPF 30. Det tar kanskje en time eller to lenger i sola, men huden din vil takke deg senere, sier Spa Supply-lederen.

En av de mange fordelene med Betakaroten Gold er at det kan virke mot soleksem og solbrenthet. Solfaktor er likevel helt nødvendig.

– Det er hudens beste venn og betakarotens beste venn, fastslår Schrøder.

LANGVARIG BRUNFARGE: Høy solfaktor, mye fukt og Betakaroten Gold er visstnok hemmeligheten. Se flere av Line Schrøders tips under. FOTO: Scanpix
LANGVARIG BRUNFARGE: Høy solfaktor, mye fukt og Betakaroten Gold er visstnok hemmeligheten. Se flere av Line Schrøders tips under. FOTO: Scanpix Vis mer

3 kjappe med eksperten

Hva er de vanligste tabbene man begår når det kommer til brunfarge?

– Å steke i solen med lav eller ingen solfaktor, gjerne da i kombinasjon med for eksempel solarium. Huden blir brent og skadene i huden kan komme umiddelbart eller på sikt i form av pigmentering.

Hvordan får man brunfargen til å vare lengst mulig?

– Jeg gjentar meg til det kjedsommelige, men så viktig er det: En høy solfaktor vil gi dyp, jevn brunfarge og beskytte huden mot farlig stråling. Hvis du i tillegg er god på å tilføre fukt mellom slagene i solen, vil huden forbli hydrert og ikke flasse. Betakaroten Gold kan også sørge for at du unngår soleksem og får en enda dypere brunfarge.

Kan kosthold påvirke brunfargen?

– Betakaroten fra for eksempel gulrøtter, tomat eller paprika kan gi dypere og jevnere hudtone på grunn av pigmentet karoten som beskytter mot solbrenthet og forsterker brunfargen.

Pssst: Man kan også spise de ovennevnte grønnsakene i kombinasjon med Betakaroten Gold for å styrke effekten av kosttilskuddet ytterligere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer