Annonsørinnhold

VILD NORD

Helse:

Slik får du mer ut av treningen!

Er du opptatt av å ha en aktiv og sunn livsstil, men usikker på om du får i deg tilstrekkelig med proteiner? Kostholdsveileder og influencer Desiree Andersen viser oss kilden til hvordan hun får best utbytte av treningen sin!

Slik får du mer ut av treningen!

Desiree Andersen lever en aktiv livsstil med små barn, jobb og mye trening. I en hektisk hverdag er hun stadig vekk på farten, og selv om hun er over gjennomsnittet glad i å stå på kjøkkenet, liker hun å tilføre ekstra proteiner i kosten for å sikre at kroppen får i seg alle næringsstoffene den trenger.

For en stund tilbake ble Desiree introdusert for Vild Nord, et kollagentilskudd som inneholder alle de essensielle aminosyrene som kroppen vår trenger for å bygge og vedlikeholde muskler. Kollagen er et fullverdig protein, og en av de viktigste byggesteinene vi finner i både hud, muskler, sene, brusk ledd og knokler.

– Det finnes mange ulike grunner til å ta kollagentilskudd, men jeg bruker Vild Nord sitt primært fordi det er en flott proteinkilde. Jeg har en travel hverdag hvor jeg trener mye, og et godt proteintilskudd hjelper kroppen min med å restituere bedre.

Slik får du mer ut av treningen!

Som et komplett proteintilskudd kan Vild Nord hjelpe deg med å nå ditt daglige mål av proteininntak. Om du trener mye, eller ikke får tilstrekkelig med protein via kosten, kan det være lurt å inkludere tilskuddet i din daglige hverdagsrutine. Pulveret fås både med og uten smak, og kan enkelt tilføres både mat og drikke.

– Fordelen med proteintilskudd er jo at jeg sparer mye tid på kjøkkenet! Personlig er jeg stor fan av å ta det i et kaldt glass vann på morningen, eller blande det ut i vannflasken min når jeg skal på trening – men det fungerer også supert å røre ut i yoghurt eller grøt.

«Pannekaker er også en fast helgefrokost hos oss, og ved å tilsette proteinpulveret fra Vild Nord, øker jeg proteininnholdet i maten på en enkel måte!» Desiree Andersen

Pssst! Oppskriften på Desirees digge og sunne proteinpannekaker finner du litt lenger ned i saken!

Slik får du mer ut av treningen!

Tro mot naturen

Visste du at produktene til Vild Nord er utvunnet fra fiskeskinn – en råvare som ofte ender opp som fiskefor – og som mange anser som avfall? Kollagenpulver som allerede finnes på markedet kommer stort sett fra svin, storfe, kylling og fisk, mens Vild Nord kommer utelukkende fra marine kilder – nemlig den Nordatlantiske torsken. Torsken er villfanget fra bærekraftig fiske, noe som gir Vild Nord en ren kvalitetsingrediens som lever opp til deres standard.

Slik får du mer ut av treningen!

Desiree har den siste tiden testet CORE-serien fra Vild Nord, som er spesielt utviklet for deg med en aktiv livsstil og som ønsker å opprettholde en sterk kropp med proteiner. Serien består av to produkter, Pure Marine Collagen uten smak med opptil 95% protein og Lemon Marine Collagen med 89% protein.

– Lemon Marine Collagen har en naturlig og søt sitronaroma, som er super å blande ut i vannet jeg drikker mens jeg trener. Den smaker som en svak saft, og er en god tørstedrikk på trening – samtidig som det er et komplett proteintilskudd.

Slik får du mer ut av treningen!

Desirees proteinpannekaker

Til helgefrokosten pleier Desiree å lage pannekaker til hele familien, og nå med en helt ny vri! Ved å tilsette Lemon Marine Collagen fra Vild Nord øker hun proteininntaket i maten - og ja, det er helt trygt for barna og spise.

– Familien elsker disse pannekakene!

Pannekakene har et hint av sitron og chiafrø. Til 15 små pannekaker trenger du:

Slik får du mer ut av treningen!

Ingredienser

2,5 dl lyst mel

0,5 dl Vild Nord Lemon Marine Collagen

2 ts bakepulver

3 ss chiafrø

1,5 dl valgfri melk/mylk

1 dl farris uten smak

Saften fra 1 sitron + skallet fra 1 sitron

1 ts vaniljepulver eller noen dråper essens

Slik gjør du

Start med å vispe sammen de tørre ingrediensene. Rør deretter inn melk/mylk og sitronsaft. Helt til slutt tilsetter du Farris. Finn frem stekepanne og litt olje, og stek 15 små pannekaker. Nyt helgefrokosten!

Slik får du mer ut av treningen!
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer