Annonsørinnhold

Allévo

Slik kan du gå effektivt ned i vekt – og holde vekten nede

Etter en lang sommer med late dager og mye god mat, er det på tide å komme tilbake til gamle rutiner. Her er noen tips til hvordan du kan komme raskt i gang med vektnedgangen, på en effektiv og trygg måte.

GOD START: Grøt gir en god start på dagen, men er også perfekt som kveldsmat. Velg mellom klassisk eple og kanel eller eksotisk kokos med kardemomme.
GOD START: Grøt gir en god start på dagen, men er også perfekt som kveldsmat. Velg mellom klassisk eple og kanel eller eksotisk kokos med kardemomme. Vis mer

Å gå ned i vekt – og holde vekten nede – er oftere lettere sagt enn gjort. Det vet alle som har kjempet med jojoslanking. Noe annet ville jo være merkelig, for det ligger i vår natur å ville spise. Så hvordan lykkes man egentlig med en varig vektnedgang?

Et godt første skritt, som også øker motivasjonen, kan være en kickstart med kost som gir få kalorier og samtidig inneholder alle de livsviktige næringsstoffene. Da passer Allévos VLCD-måltider bra – enten du bare vil bli kvitt noen sommerkilo eller du har kjempet med vekten i flere år.

VLCD står for Very Low Calorie Diet og er nettopp det: en total kosterstatning for vektkontroll med svært lavt energiinnhold. Med Allévo VLCD får du i deg alle nødvendige næringsstoffer som kroppen behøver.

Allévo VLCD tilbyr produkter for hele vektreisen - les mer her.

GODT UTVALG: Allévo VLCD har et godt utvalg av produkter og smaker.
GODT UTVALG: Allévo VLCD har et godt utvalg av produkter og smaker. Vis mer

Rask og trygg vektnedgang

Allévos VLCD-utvalg består av mange forskjellige produkter – shakes, supper, grøt – og det er mulig å erstatte ett, flere eller alle måltider med ett av disse produktene.

Allévo VLCD er anbefalt til bruk hos friske voksne med overvekt eller fedme som har som hensikt å gå ned i vekt. Vil du ha en effektiv og trygg vektnedgang anbefales kickstart-opplegget hvor du erstatter alle måltider med Allévos VLCD-retter.

Opplegget er følgende: Spis eller drikk fem porsjoner per dag. Fordel dem jevnt utover dagen. Med fem porsjoner får du i deg bare ca. 750 kalorier, langt under et normalt energiinntak som pleier å ligge på 2 000–2 500 kalorier per dag.

SHAKER: Smakfulle shaker som metter er en del av Allévos VLCD måltider. Velg mellom Chocolate, Banana & Raspberry og Forest Fruit.
SHAKER: Smakfulle shaker som metter er en del av Allévos VLCD måltider. Velg mellom Chocolate, Banana & Raspberry og Forest Fruit. Vis mer

Du kan kombinere produktene som du vil, etter hva som passer deg best.

Det er viktig å drikke rikelig med vann eller kalorifattig væske hver dag samtidig som du går på produktet. Dersom du følger bruksanvisningen nøye, vil Allévo VLCD gi deg tilstrekkelig mengder med alle nødvendige næringsstoffer daglig.

Hvor lenge du vil kjøre dette opplegget er opp til deg, men hvis du erstatter alle måltidene med Allévo VLCD kan du kjøre dietten i inntil 8 uker uten rådgivning fra helsepersonell. For å holde vekten nede er det viktig å opprettholde en sunn livsstil med gode kost- og mosjonsvaner.

Sjekk Allévo CLCD sitt utvalg her!

SUPPER: Varme supper smaker ekstra godt til lunsj og middag! Velg mellom nuddelsuppe med kylling og suppe med potet og løk.
SUPPER: Varme supper smaker ekstra godt til lunsj og middag! Velg mellom nuddelsuppe med kylling og suppe med potet og løk. Vis mer

Noen råd på veien

Å gå ned i vekt er vanskelig – så vær forberedt på en tøff utfordring. Rydd i skapene hjemme, og fjern ting du vet kan være fallgruver. Husk at det vanligvis er de første tre/fire dagene som er de tøffeste.

Sett opp kortsiktige og langsiktige mål. Det kan være tall på vekten, måling av kroppsdeler, gamle klær du vil passe inn i. Kanskje du skal unne deg et nytt klesplagg etter et visst antall dager eller uker? Sett så målbare og konkrete mål som mulig, og ikke vei deg hver dag.

Powerwalks eller lignende, lett trening er alltid bra. Og kanskje viktigst av alt: Én feil er ikke all verden. Fallgruvene er mange, men det er alltid mulig å ta nye skritt.

Her kan du kjøpe Allévo!

MELLOMMÅLTID: Shaker er perfekte som mellommåltid, når du er fysen på noe ekstra godt.
MELLOMMÅLTID: Shaker er perfekte som mellommåltid, når du er fysen på noe ekstra godt. Vis mer

Allévo VLCD er kun anbefalt til bruk hos friske voksne med overvekt eller fedme som har som hensikt å gå ned i vekt. Produktene skal ikke brukes av gravide, ammende, barn, ungdommer eller personer som har en medisinsk tilstand, uten veiledning fra helsepersonell. Pulveret skal blandes ut med vann før det konsumeres. Følg alltid bruksanvisningen nøye.

Allévo VLCD kan kjøpes i alle apotek!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer