Annonsørinnhold

Colgate
BÆREKRAFTIG TANNPUSS: Tannbørsten Colgate Bamboo Charcoal etterlater ikke bare munnen din ren og sunn, men hjelper også med å ta vare på miljøet. FOTO: Scanpix
BÆREKRAFTIG TANNPUSS: Tannbørsten Colgate Bamboo Charcoal etterlater ikke bare munnen din ren og sunn, men hjelper også med å ta vare på miljøet. FOTO: Scanpix Vis mer

Slik kan du pusse tennene – og ta vare på miljøet samtidig

Publisert

Det er viktig å ta vare på helsa, og et enkelt sted å begynne, er å være ekstra nøye med tannpussen.

Nå har Colgate lansert en tannbørste som ikke bare etterlater munnen din ren og sunn, men som også hjelper med å ta vare på miljøet; nemlig Colgate Bamboo Charcoal.

Produktet er laget av 100% bærekraftig, naturlig bambus og er helt uten plastemballasje.

Den har myke «slim-tip» børstehår som gir en mild, men grundig rengjøring som bidrar til god munnhygiene – og dét er jo både du og menneskene rundt deg tjent med, ikke sant?

I tillegg er håndtaket behandlet med bivoks for å være vannavvisende og børstehårene er infisert med kull.

– Det er kult at man kan gjøre et bærekraftig valg også når man skal ut å handle tannbørste. Her er det ikke brukt plast, og det er jo helt konge!, sier Colgate-ambassadør og langrennsløper Ludvig «Ludde» Søgnen Jensen.

Han skryter også av de tynne børstehårene, som gjør det lett å komme til i alle tennenes kriker og kroker, før han legger til:

– I tillegg ser bambustannbørsten veldig fin ut å ha på badet. Det gjør jo ingenting at den står fremme når den ser så fin ut.

STORFORNØYD: Langrennsløper Ludvig «Ludde» Søgnen Jensen. FOTO: Privat
STORFORNØYD: Langrennsløper Ludvig «Ludde» Søgnen Jensen. FOTO: Privat Vis mer

Selskapet bak den innovative tannbørsten, Colgate-Palmolive, vil gjennom kvalitetsprodukter som bryr seg om planeten og menneskene, jobbe for å være et bærekraftig selskap som er forpliktet til å bygge en fremtid vi alle kan smile for.

Lanseringen av Colgate Bamboo Charcoal markerer et steg i reisen mot å redusere bruken av plast i produktene.

Nettopp derfor kan man med god samvittighet pusse tenner når man vet at Colgate Bamboo Charcoal ikke bare etterlater både munn og tenner rene, men i tillegg bidrar til å hjelpe planeten.

I hvert fall litt – og litt er bedre enn ingenting.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer