Annonsørinnhold

Colgate

Slik kan du pusse tennene – og ta vare på miljøet samtidig

BÆREKRAFTIG TANNPUSS: Tannbørsten Colgate Bamboo Charcoal etterlater ikke bare munnen din ren og sunn, men hjelper også med å ta vare på miljøet. FOTO: Scanpix
BÆREKRAFTIG TANNPUSS: Tannbørsten Colgate Bamboo Charcoal etterlater ikke bare munnen din ren og sunn, men hjelper også med å ta vare på miljøet. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slik kan du pusse tennene – og ta vare på miljøet samtidig

Det er viktig å ta vare på helsa, og et enkelt sted å begynne, er å være ekstra nøye med tannpussen.

Nå har Colgate lansert en tannbørste som ikke bare etterlater munnen din ren og sunn, men som også hjelper med å ta vare på miljøet; nemlig Colgate Bamboo Charcoal.

Produktet er laget av 100% bærekraftig, naturlig bambus og er helt uten plastemballasje.

Den har myke «slim-tip» børstehår som gir en mild, men grundig rengjøring som bidrar til god munnhygiene – og dét er jo både du og menneskene rundt deg tjent med, ikke sant?

I tillegg er håndtaket behandlet med bivoks for å være vannavvisende og børstehårene er infisert med kull.

– Det er kult at man kan gjøre et bærekraftig valg også når man skal ut å handle tannbørste. Her er det ikke brukt plast, og det er jo helt konge!, sier Colgate-ambassadør og langrennsløper Ludvig «Ludde» Søgnen Jensen.

Han skryter også av de tynne børstehårene, som gjør det lett å komme til i alle tennenes kriker og kroker, før han legger til:

– I tillegg ser bambustannbørsten veldig fin ut å ha på badet. Det gjør jo ingenting at den står fremme når den ser så fin ut.

STORFORNØYD: Langrennsløper Ludvig «Ludde» Søgnen Jensen. FOTO: Privat
STORFORNØYD: Langrennsløper Ludvig «Ludde» Søgnen Jensen. FOTO: Privat Vis mer

Selskapet bak den innovative tannbørsten, Colgate-Palmolive, vil gjennom kvalitetsprodukter som bryr seg om planeten og menneskene, jobbe for å være et bærekraftig selskap som er forpliktet til å bygge en fremtid vi alle kan smile for.

Lanseringen av Colgate Bamboo Charcoal markerer et steg i reisen mot å redusere bruken av plast i produktene.

Nettopp derfor kan man med god samvittighet pusse tenner når man vet at Colgate Bamboo Charcoal ikke bare etterlater både munn og tenner rene, men i tillegg bidrar til å hjelpe planeten.

I hvert fall litt – og litt er bedre enn ingenting.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer