Annonsørinnhold

Nuxe

Slik legger du den ULTIMATE festsminken

— Snakker vi tidenes hotteste look?

Slik legger du den ULTIMATE festsminken
Publisert
Sist oppdatert

Er det én måned man kan dra på litt ekstra— enten om du er julebordsdronning eller sofa-elsker, så er det desember! Selv har vi falt pladask for mote-ekspert Katarina Petrovic sin naturlig, glødene - divalook! Som vi synes er SÅ fantastisk fin!

Under viser hun oss hvordan du lager denne fest, eller for de mer vågale jobb-looken. Og ikke minst røper hun sine beste sminketips og verste tabber. Kan det bli bedre?!

1.Hva er din ultimate fest sminkelook?

—Den er ganske minimalistisk. Jeg liker å ha fokus på én ting; enten øyne eller lepper. Aldri begge - da jeg ofte synes at sminken tar for mye oppmerksomhet fra antrekket (istedenfor å komplimentere det!). Men uansett hva man velger, så er basen den viktigste, og i mitt tilfelle skal den GLØDE! Jeg elsker en sunn og glødende base, gjerne med shimmer i til fest. I år kommer jeg til å gå for en litt bronzet base, med lett shimmer på øyelokkene og knallrøde lepper. Den er kjapp å lage og ser superhot ut!

Psst! Se hvordan Katarina sikrer den perfekte sminken i videoen under:

Katarina Petrovic viser deg hvordan hun legger den perfekte julebord makeupen. Video: Aller consept store Vis mer

2.Har du et S.O.S produkt som tar deg fra dag til kveld?

— Røde lepper! Dersom man har en fin base med masse glød, trenger man ikke mer enn et par røde lepper, så er man good to go!

3.Hva er produktet du alltid har i veske?

— I tillegg til en rød lipliner og rød leppestift til å touche opp leppene, har jeg alltid med meg et ansiktsprodukt som gir et umiddelbart løft når sminken begynner å dabbe av i løpet av kvelden. Tidligere har det pleid å være en two-in-one bronzer/highlighter, men til årets festligheter tror jeg mini-versjonen av Nuxe sin tørrolje (med shimmer!) vil være mitt go-to product! Det er glød på boks! Jeg bruker oljen både som bronzer, highlighter og øyenskygge.

Se hvordan Katarina prepper huden sin til fest i videoen under!

Katarina Petrovic viser deg hvordan man prepper huden for en perfekt makeup. Video: Aller Consept Store Vis mer

4.Hva er det beste sminketipset du har lært NOEN sinne?

— At en god base er key! For glødende hud og sminke som sitter må man starte med gode glødprodukter FØR man begynner å sminke seg. Først da kan man sikre en fin og frisk ramme for resten av looken.

5. Hva er den største sminketabben du har begått?

— Når det kommer til festsminke var det å ikke bruke lipliner under leppestiften. Leppestiften holder så mye bedre med en lipliner under. I tillegg får man en finere fasong og sterkere linjer.

Nysgjerrig på flere av NUXE sine lekre produkter? Sjekk de ut her da vel!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer