Annonsørinnhold

Home & Cottage

Slik skaper du hotellfølelse på soverommet

Det er noe helt eget med å sove i en myk seng på et lekkert hotellrom. Nå kan du få denne eksklusive, deilige følelsen hjemme.

Det har lett for å bli neglisjert, men soverommet er faktisk et av de viktigste rommene i hjemmet ditt. Det er her du skal slappe helt av og hente krefter til dagene som kommer. Da fortjener du virkelig å ha et rom som byr på harmoni og luksus!

Begynn med noe så enkelt som å gi rommet et strøk maling – og da mener vi hele rommet.

– Jeg elsker at dette soverommet er malt i en mørk dyp auberginefarge. Ikke bare på veggene – tak, skap, karmer og lister er malt i den samme fargen. Det er ganske nytt og veldig trendy, og gjør rommet mye roligere, sier interiørstylist Tone Kroken som har stylet rommet med møbler, sengetøy og spennende gjenstander fra Home&Cottage.

For å skape den eksklusive hotellfølelsen har stylisten brukt mørkt sengetøy i lin, og kombinert det med store og myke puter i andre farger og stoffer. Prikken over i'en er det enkle og lekre stillebenet i vinduskarmen, og de grønne plantene som gjør rommet til noe mer enn bare et sted å sove på.

– Jeg elsker å sitte i senga og kose meg mens jeg ser på nettbrett eller leser en bok. Dette er et soverom hvor man virkelig får slappet av, sier Tone.

Vil du svare på 7 kjappe spørsmål om interiør og innhold på KK.no?

Tones tre tips

  • Dropp hodegavlen på senga, og bruk store hotellputer mot veggen isteden. Da blir det ekstra mykt og behagelig når du skal sitte i senga og slappe av.
  • Bland og miks farger på sengetøyet, så slipper du at senga ser monoton og kjedelig ut. Med mørke farger får senga et røft og tøft uttrykk.
  • Ikke glem blomster på soverommet. Vær sjenerøs og la det bugne av planter. Ikke bare ser det nydelig ut, det gir også et ekstra godt inneklima!
Slik skaper du hotellfølelse på soverommet

Kopier stilen med disse produktene: Blått sengeskjørt kr 1299, Fabienne sengesett i grå lin fra kr 699, Nicoline putetrekk i grått 70x100 cm kr 299, HC hotellpute 70x100 cm kr 499, Donna putetrekk i velour kr 149, Cheryl putetrekk 40x100 cm kr 499, Blush pledd kr 349, William bordlampe i messing kr 1295, Brooklyn speil kr 2495, Gaia lysestake kr 999, Isak lysestake liten kr 199, medium kr 229, stor kr 249, fotokunst fra Eske.no

PRAKTISK LUKSUS: Med hotellputer istedenfor sengegavl ligger alt til rette for maks nytelse når du skal slappe av i senga. Foto: FOTO: Jorunn Tharaldsen
PRAKTISK LUKSUS: Med hotellputer istedenfor sengegavl ligger alt til rette for maks nytelse når du skal slappe av i senga. Foto: FOTO: Jorunn Tharaldsen Vis mer

Klar for noe nytt til soverommet ditt? Se flere deilige sengesett, myke puter, lekre tepper og dekorative møbler hos Home & Cottage.

Til forsiden