MINNER FOR LIVET: Med disse triksene trenger du aldri å bekymre deg for å miste bildene dine igjen. Foto: NTB Scanpix
MINNER FOR LIVET: Med disse triksene trenger du aldri å bekymre deg for å miste bildene dine igjen. Foto: NTB Scanpix
Min Sky:

Slik unngår du å miste bildene på telefonen din

Julen er høytid for å ta bilder! Slik sikrer du de kjære minnene - uansett hva som skulle skje med mobilen din!

Julen nærmer seg med stormskritt og vi klarer nesten ikke å vente til alle de sene kveldene med masse hygge, familie og god mat! Vi gleder oss allerede til alle de morsomme minnene vi kommer til å få og dele i etterkant - for det er jo faktisk få ting som er like hyggelig som en god jul med våre nære og kjære!

Men har du sikret deg at minnene ikke bare forblir nettopp det? Bilder og videoer fra tiden som har vært, hjelper oss med å gjenoppleve minner gang på gang. Midt opp i alt julestresset er det derfor lurt å ha en enkel løsning for lagring av bilder og videoer. En løsning som sørger for at du alltid har plass nok på mobilen til å ta nye bilder, og at bildene alltid blir tatt vare på – selv om uhellet skulle være ute og noe skulle skje med mobilen din.

Det kan for eksempel være et uheldig «vin-bad» eller et fall i snøen på skitur. I verste fall kan mobilen bare bli borte, og ta med seg alle de gode minnene du hadde planlagt å dele med familie og venner i etterkant.

Heldigvis finnes det en god løsning som sørger for at du til enhver tid har backup av bildene og videoene dine – uansett hvilket uhell mobilen din måtte bli utsatt for. Og det beste er at det krever så lite av deg!

LES OGSÅ: Denne appen tar vare på bildene dine for deg

MANGE MULIGHETER: Med Min Sky har du mange smarte løsninger som gjør det enkelt å ta vare på og sortere bildene dine. Foto: Skjermdump
MANGE MULIGHETER: Med Min Sky har du mange smarte løsninger som gjør det enkelt å ta vare på og sortere bildene dine. Foto: Skjermdump Vis mer

Her er de 3 beste triksene som sikrer bildene dine og gjør det oversiktlig og enkelt å finne frem i bildejungelen:

1. Lagre bildene dine i Min Sky

Har du ennå ikke testet Telenor sin Min Sky-app, er det på tide å gjøre det nå! Med Min Sky kan du enklere enn noen gang lagre bildene og videoene dine på ett sted.

Hvordan fungerer det? Vel, etter å ha installert appen er det eneste du trenger å gjøre å ta bilder! Når du har tatt et bilde med mobilen, vil bildet automatisk lagres i Min Sky. Skulle du være så uheldig å miste eller ødelegge mobilen, mister du altså ikke bildene dine. De er jo allerede trygt lagret i skyen!

Bildene blir lagret i samme kvalitet som du tok dem, og i en tidslinje som gjør det enkelt å finne tilbake til bildene du ønsker å se eller dele.

Min Sky laster du ned til iPhone eller Android-mobil her.

LES OGSÅ: Slik får du mest ut av albumene dine

SIKKERHET OG SYSTEM: Med Min Sky får du både sikkerheten og et godt system som tar vare på bildene dine for deg. Foto: NTB Scanpix
SIKKERHET OG SYSTEM: Med Min Sky får du både sikkerheten og et godt system som tar vare på bildene dine for deg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

2. Frigjør plass på mobilen din

Lille Lise gliser fornøyd med pepperkakedeig i hele ansiktet. Dette må foreviges! Mobilen tas frem og kameraet åpnes. Knips? Nei, minnet på mobilen er fullt. Ikke noe knips! Ikke et herlig bilde å vise til bestemor som kommer på besøk i morgen.

Har du allerede opplevd dette, vet du at du må inn og slette bilder eller programmer på mobilen for å kunne ta nye bilder. Ikke bare kan det være vanskelig å velge ut hva som skal slettes, men når du endelig har fått mer plass på mobilen igjen så er øyeblikket du skulle knipse borte – og det nytter sjeldent å prøve å gjenskape det.

Visste du at bilder som er lagret i Min Sky er lagret trygt for alltid? Alle bilder du har lagret i appen kan derfor slettes fra mobilen din og frigi plass til nye minner! Du har fortsatt tilgang til alle bildene dine via Min Sky-appen, men de bruker ikke lenger verdifull lagringsplass.

LES OGSÅ: Slik tar du best vare på bildene dine på en trygg måte

3. Lag album sammen med familien!

I Min Sky kan du superenkelt opprette album for spesielle hendelser, ferier, høytider eller dine egne «bildekategorier». Da vet du til enhver tid hvor du finner alle bilder, og du kan også enkelt dele hele albumet med venner og familie.

Et tips er å lage album sammen i julen eller på ferier! Når du har laget et album, for eksempel «Julen 2017», kan du enkelt dele dette med hele familien uten å måtte legge det over på en minnepinne eller sende bildene via mail. De andre i familien kan også legge til sine egne bilder i det samme albumet, slik at dere har alle julebildene samlet på ett og samme sted! Dere kan til og med kommentere hverandres bilder inne i albumet.

Min Sky er tilgjengelig for både iPhone og Android-mobiler, nettbrett og på PC/Mac.

Last ned Min Sky her og kom i gang i dag, før julen setter inn for fullt!

undefined
Til forsiden