HØSTSTRIKK: I år vil vi style høststrikken vår slik! Foto: Lindex
HØSTSTRIKK: I år vil vi style høststrikken vår slik! Foto: Lindex
Høsttrender:

Slik vil vi style strikkeplaggene våre i høst

I år er det nemlig kontraster som gjelder!

Det er få ting vi elsker like mye som å pakke oss inn i deilige strikkeplagg nå som gradestokken nærmer seg blått. Store strikkegensere, polotopper og ikke minst strikkekjoler står høyt på vår MÅ HA-liste; både i klassiske basefarger som sort og grått og mer «statement» varianter i mønstre og jordfarger.

Men i motsetning til tidligere sesonger, vil vi i år gå for en litt annerledes styling av våre favorittstrikkeplagg og nøkkelordet er kontrast.

I samarbeid med tre lekre it-jenter, Babba Canales fra Sverige, Maya Vik fra Norge, og Phoebe Collings-James fra UK, har Lindex laget en høstkampanje for årets strikkekolleksjon.

Kampanjen «New Knits - Covered by Babba, Maya & Phoebe» tar nettopp for seg disse kontrastene og viser deg hvordan du kan style strikkeplaggene dine på en ny og superchic måte i høst!

Shop våre strikkefavoritter nederst i saken!

LES OGSÅ: Ikke pakk vekk disse sommerplaggene helt ennå!

LAG PÅ LAG: ... med strikk! Varmt, lekent og moderne på en og samme tid. Foto: Lindex
LAG PÅ LAG: ... med strikk! Varmt, lekent og moderne på en og samme tid. Foto: Lindex Vis mer

Feminint møter maskulint

En av våre desiderte trend-favoritter denne sesongen er når feminint møter maskulint. Vi elsker rett og slett den harde kontrasten som gir et ellers enkelt antrekk et moderne løft.

Style for eksempel en feminin strikkegenser med en dressjakke. Og våger du virkelig å leke med kontrastene, er det ingenting hottere i år en ekte «powerdressing» fra topp til tå, så style gjerne favorittstrikken med en hel dress.

Stiltips! Lag på lag er fremdeles en høst- og vinterfavoritt. Style for eksempel en pologenser med en kort strikketopp over og avslutt med en blazer.

LES OGSÅ: Slik bruker du blomstermønster i vinter

READY-SET-GO: Kombinerer du hverdagsfavoritter med festlige plagg er du klar til enhver anledning, til enhver tid. Foto: Lindex
READY-SET-GO: Kombinerer du hverdagsfavoritter med festlige plagg er du klar til enhver anledning, til enhver tid. Foto: Lindex Vis mer

Pyntet møter hverdagslig

En annen kontrast vi virkelig ikke får nok av denne sesongen er når våre mer pyntete plagg møter hverdagsfavoritter. Ikke bare er det en fin måte å skape mer liv i et antrekk, denne kontrasten er også superpraktisk! Hvordan? Vel, du er klar til enhver anledning, til enhver tid; enten det er middagsavtale etter lunsj eller drinker med jentene på en fredag.

For ikke å glemme at det rett og slett er superchic å matche fest og hverdag! Vår favoritt er uten tvil delikate skjørt i festlige materialer og detaljer - som velour og blonder, volanger og broderier - stylet med deilige, oversize strikkegensere.

LES OGSÅ: Det er spesielt én trend du bør få med deg denne sesongen - vet du hvilken?

Slik vil vi style strikkeplaggene våre i høst

Røff eleganse

Og sist, men ikke minst; røff eleganse. Vi elsker uttrykket et antrekk får når man kombinerer sofistikerte plagg med røffere detaljer; delikat, men fremdeles lekent.

Style den kroppsnære strikkekjolen med et røft belte i livet eller et par grove boots. Et par jeans med en rocka vask til en klassisk strikkegenser og kåpe. Med andre ord perfekte hverdagsantrekk som får deg til å føle deg litt ekstra fin på en nedtonet måte.

Her er 14 plagg du vil elske å ha i skapet denne sesongen - og som er perfekte til å skape høstens hotteste kontraster:

undefined
Se mer om:
Til forsiden