Annonsørinnhold

Footner

Sliter du med tørr, hard, sprukken hud på føttene?

Da søker vi deg!

Sliter du med tørr, hard, sprukken hud på føttene?
Publisert

Vi søker 10 personer som ønsker å teste Footners eksfolierende sokker og revitaliserende sorbet. Produktene skal være perfekte for deg som sliter med tørr, hard, sprukken hud på føttene.

Footner Exfoliating Socks: I følge produsentene skal sokkene raskt og enkelt gi deg silkemyke føtter uten at du trenger å skrubbe!

– Effekten skyldes en kombinasjon av syrer, blant annet melkesyre og AHA-syrer, som mykner opp huden slik at harde partier og døde hudceller fjernes på en naturlig måte.

– Føttene dine flasser av den døde huden etter bare én behandling og etterlater dem mykere og glattere enn noensinne, forteller Frida Svedberg og legger til:

– Resultatet? Fine føtter uten å file, smøre eller skrubbe!

Neste produkt testerne skal teste er Footner revitalisering sorbet (100ml): En fotkrem som skal virke mykgjørende og revitaliserende takket være vitaminene A, E & F og rødvinsblad. Kremen skal ha en svalende effekt grunnet menthyl lactate, og skal trekke raskt inn i huden og ha en frisk og herlig duft.

– Denne er super å bruke etter peeling-prosessen av Footner Exfoliating Socks, og ikke minst for å opprettholde de magisk myke føttene, sier hun.

Sliter du med tørr, hard, sprukken hud på føttene?

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på da vel!

De som blir valgt ut til å være Footner-testpiloter får tilsendt én flaske med Footner revitalisering sorbet og ett par Footner Exfoliating Socks.

Meld deg på her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer