ANNONSØRINNHOLD

Footner

Sliter du med tørr, hard, sprukken hud på føttene?

Da søker vi deg!

Vi søker 10 personer som ønsker å teste Footners eksfolierende sokker og revitaliserende sorbet. Produktene skal være perfekte for deg som sliter med tørr, hard, sprukken hud på føttene.

Footner Exfoliating Socks: I følge produsentene skal sokkene raskt og enkelt gi deg silkemyke føtter uten at du trenger å skrubbe!

– Effekten skyldes en kombinasjon av syrer, blant annet melkesyre og AHA-syrer, som mykner opp huden slik at harde partier og døde hudceller fjernes på en naturlig måte.

– Føttene dine flasser av den døde huden etter bare én behandling og etterlater dem mykere og glattere enn noensinne, forteller Frida Svedberg og legger til:

– Resultatet? Fine føtter uten å file, smøre eller skrubbe!

Neste produkt testerne skal teste er Footner revitalisering sorbet (100ml): En fotkrem som skal virke mykgjørende og revitaliserende takket være vitaminene A, E & F og rødvinsblad. Kremen skal ha en svalende effekt grunnet menthyl lactate, og skal trekke raskt inn i huden og ha en frisk og herlig duft.

– Denne er super å bruke etter peeling-prosessen av Footner Exfoliating Socks, og ikke minst for å opprettholde de magisk myke føttene, sier hun.

image: Sliter du med tørr, hard, sprukken hud på føttene?

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på da vel!

De som blir valgt ut til å være Footner-testpiloter får tilsendt én flaske med Footner revitalisering sorbet og ett par Footner Exfoliating Socks.

Meld deg på her!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop