Annonsørinnhold

Garmin

Smartklokke spesiallaget for kvinner:

Smartklokker for kvinner gir deg overblikk over mens, stress, søvn og sikkerhet

En smartklokke kan holde styr på stressnivået ditt, minne deg om å bevege deg i hverdagen og fortelle deg om kvaliteten på søvnen din. Smartklokker tilpasset kvinners behov kan gjøre hverdagen enklere.

SKREDDERSYDD: Garmin har en serie smartklokker som er spekket med innhold og funksjoner spesielt tilpasset kvinner.
SKREDDERSYDD: Garmin har en serie smartklokker som er spekket med innhold og funksjoner spesielt tilpasset kvinner. Vis mer

En smartklokke som er tilpasset kvinners særlige behov er fullpakket med funksjoner som både letter og forbedrer hverdagen. Hadde det ikke vært fint å holde styr på menstruasjonssyklusen for å få en økt forståelse for kroppen din - eller maksimere sjansene for å bli gravid?

Eller hva med innebygde sikkerhetsfunksjoner som lar deg føle deg tryggere når du for eksempel trener utenfor allfarvei på kveldstid?

Fire smarte funksjoner som kan gjøre hverdagen din lettere.

Her kan du se alle Garmins smartklokker for kvinner

Slik funker stressovervåkningen

Hver dag utsettes vi for ulike typer stress - og det er ikke alt stress som er negativt. For eksempel kan stress gjøre at vi håndterer en plutselig oppstått belasting bedre, eller gjøre at vi presterer litt ekstra i en begrenset periode.

Men i motsetning til en intens, kortsiktig stressbelastning - som vi mennesker har vært utsatt for i mange tusen år - er hverdagsstresset i vårt moderne samfunn der vi hele tiden er på nett og tilgjengelige av et annet kaliber. Det er lavintensivt - og ofte langvarig stress.

En slik type stress påvirker oss ofte negativt. Å bli klar over hvordan kroppen reagerer under stress, og hvordan det faktisk føles, kan være positivt.

Stressdataen som din Garmin-smartwatch registrerer, sier kanskje ikke noe om hvorfor du er stresset, men den gjør deg oppmerksom på at noe ikke er som det burde være.

Vær bevisst på stressfaktorene i livet ditt, og se nærmere på hvordan kroppen din reagerer på dem. Finn strategier for stresshåndtering som passer for akkurat deg.

STRESSBEVISSTHET: Med en smartklokke fra Garmin kan du lettere holde styr på stressnivået ditt. Og bli mer bevisst på hva som skal til for å beholde roen.
STRESSBEVISSTHET: Med en smartklokke fra Garmin kan du lettere holde styr på stressnivået ditt. Og bli mer bevisst på hva som skal til for å beholde roen. Vis mer

Derfor er det bra å ha styr på mens-syklusen

Hvis du prøver å bli gravid, er du selvfølgelig interessert i å finne ut akkurat når sjansene er størst for å lykkes. Det kan være en fordel ved å vite hvor i menstruasjonssyklusen du befinner deg.

En typisk mens-syklus består av fire faser: Blødningsfasen (3-7 dager), den før-fruktbare fasen (folikkelfasen, 7-10 dager), eggløsning (3-5 dager) og lutealfasen (10-14 dager).

Hver fase påvirker både kroppen og psyken på forskjellige måter. Garmin Connect-appen viser deg fasene i den gjeldende syklusen - og hvor du befinner deg. Om du ikke lenger menstruerer, kan du bruke syklustypen "Ingen menstruasjon" - og likevel få glede av å registrere symptomer som gjør at du bedre forstår både kroppen og hormonsyklusen din.

Det kan for eksempel være nyttig hvis du ammer, har PCOS (Polycystisk ovariesyndrom), bruker visse typer prevensjon - eller hvis du er kommet i overgangsalderen.

Føl deg tryggere takket være sikkerhetsfunksjonen

Mange kvinner får ødelagt noe av treningslysten fordi vi enten uroer oss for hvor eller når vi trener. Det kan for eksempel være at vi unngår å trene på avsidesliggende steder eller etter mørkets frembrudd.

TREN TRYGT: Med innebygd sikkerhets- og sporingsfunksjon kan du trene utendørs når det er mørkt, vel vitende om at smartklokken fra Garmin sier fra hvor du er.
TREN TRYGT: Med innebygd sikkerhets- og sporingsfunksjon kan du trene utendørs når det er mørkt, vel vitende om at smartklokken fra Garmin sier fra hvor du er. Vis mer

Med Live Track-funksjonen i Garmin Connect-appen kan du dele turen med andre og la dem se hvor du befinner deg i sanntid. Om du føler deg utrygg underveis på turen kan det også aktiveres nødvarsler.*

De innebygde sikkerhets- og sporingsfunksjonene kan da sende en beskjed med posisjonen din til de forhåndsinnstilte nødkontaktene dine.

Om det skulle skje en brå og uventet hendelse mens du trener, registrerer smartklokken også dét - og gir beskjed med det samme.

Lær mer om søvnen din og få det bedre

Ved å forstå hvordan du faktisk sover og holde øye med søvnkvaliteten din, får du en indikasjon på om du sørger for tilstrekkelig med hvile - eller om det er på tide å gjøre noe annerledes for å få en bedre søvn.

Utover grunnleggende informasjon om når du sovner og når du våkner i løpet av natten, registrerer Garmin-smartklokken hvor lenge du befinner deg i ulike søvnstadier. Du kan også se hvilke tidspunkter i løpet av natten du sov dypt og hvilke du sov lett på. Du kan også måle pustefrekvensen og oksygenmetningen i blodet.

SØVNBEVISSTHET: Hver morgen kan du se hvor godt du har sovet, hvor mye du beveger deg og hvor stor del av søvnen som har vært dyp - takket være klokken fra Garmin og dens grundige analyser og målinger.
SØVNBEVISSTHET: Hver morgen kan du se hvor godt du har sovet, hvor mye du beveger deg og hvor stor del av søvnen som har vært dyp - takket være klokken fra Garmin og dens grundige analyser og målinger. Vis mer

Den samlede informasjonen gir deg et godt bilde av søvnkvaliteten din - og du kan legge merke til eventuelle endringer over tid. Det kan motivere deg til å sørge for bedre forutsetninger for en god natts søvn. Og bekrefte deg i at de endringene du faktisk gjør, virker!

Her kan du lese om fordelene med en smartklokke skreddersydd for kvinner - og velge blant alle de lekre modellene som finnes!

* LiveTrack og hendelsesregistrering fungerer kun på utvalgte modeller. Les mer på garmin.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer