Annonsørinnhold

MAX
Linda Wickann ansvarlig Makeupartist Max Factor, viser Rita (30 år) Sminketips til hverdagen med Three step beauty routine Vis mer

Sminker du egentlig huden din riktig?

Hjelp, her bommer vi gang på gang!

Publisert

Hvem drømmer vel ikke om vakker vinterglød? Det gjør i alle fall vi! Og med riktig sminke vet vi jo at det meste kan jukses med.

Men det er sannelig ikke lett! Produktene svinner hen, striper seg - you name it.

Derfor var vi super-spente da ansvarlig makeupartist for Max Factor Linda Wickmann, viste oss hemmeligheten bak en naturlig, flott hud på Rita Jensen (31).

Jensen forteller at hun til daglig ikke bruker mye sminke, men at hun gjerne skulle lært seg noen tips.

- Jeg sminker meg ikke mye til daglig, men legger så godt merke til alle disse flotte damene på gaten som virkelig har fått teken på dette med make-up. Drømmen var å nærme meg dem litt, sier hun.

Det ser kanskje lett ut når Linda sminker, men hadde du klart det selv? Slik gikk det da Rita prøvde. (Psst! Nysgjerrig på flere lure tips? Sjekk ut dette).

Linda Wickann ansvarlig Makeupartist Max Factor, viser Rita (30 år) Sminketips til hverdagen med Three step beauty routine Vis mer

Elsket du også Ritas lekre sminke look? Disse produktene ble brukt:

Les også: Slik gikk det da Monica ble ny

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer