Annonsørinnhold

Max Factor

Sminketriksene for deg med voksen hud

Det er spesielt et produkt du ikke bør glemme!

Cesilie får tips og triks fra Linda Wickmann Vis mer

Det er ikke uten grunn at skjønnhetsmarkedet bugner av produkter. Med alle de forskjellige hudtypene og hudtonene - for ikke å glemme alderen på huden - er det avgjørende å velge produkter egnet for din hud, for å oppnå det perfekte resultatet!

For den største feilen du kan gjøre er nemlig å velge feil produkter. Spesielt viktig er det å velge riktig når huden blir voksen. Velger man feil, blir resultatet som oftest det motsatte av hva man ønsker. Rynker og fine linjer blir mer synlige og finishen blir mer ujevn og tørr enn smooth og glødende.

LES OGSÅ: Sminker du egentlig huden din riktig?

For å hjelpe dere - og oss selv! - til det perfekte resultatet, har vi teamet opp med Max Factor sin ansvarlige makeup artist, Linda Wickmann. I videoen forteller hun blant annet at det er et produkt du IKKE bør glemme i makeup-regimet - spesielt dersom du har voksen hud!

Få Lindas beste tips i videoen, hvor hun på Cesilie (50) viser hvor enkelt du selv kan sminke voksen hud - og se hvordan det gikk da Cesilie selv prøvde seg på et av Lindas triks i videoen under.

LES OGSÅ: Så enkelt konturerer du øynene dine (og derfor bør du gjøre det)

Cesilie får tips og triks fra Linda Wickmann Vis mer

Elsket du også Cesilies lekre sminkelook? Disse produktene ble brukt:

Få flere av Linda Wickmanns sminketips i videoene under:

Linda Wickann ansvarlig Makeupartist Max Factor, viser Monica (47) hvordan hun legger contourering med blush. Slik at Monica blir klar for fest til julebordet. Vis mer

.

Linda Wickmann ansvarlig Makeupartist Max Factor, viser Rita (30 år) Sminketips til hverdagen med Three step beauty routine Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer