Annonsørinnhold

Footner

- Sokkene var HELT fantastiske

Består IT-produktet ildprøven? Her er testpilotenes dom!

- Sokkene var HELT fantastiske
Publisert
Sist oppdatert

Nå som sandalsesongen nærmer seg kan det virke som om Footners fotprodukter er på «alles lepper», og hvem drømmer vel ikke om silkemyke føtter til sommeren?

Men fungerer fotproduktene egentlig? 10 testpiloter har nå testet Footner Exfoliating Socks, sokker man har på en times tid og som raskt og enkelt skal gi deg silkemyke føtter uten at du trenger å skrubbe.

De ti har også testet Footner Revitalisering Sorbet, en fotkrem som skal virke mykgjørende og revitaliserende. Kremen skal være svalende, trekke raskt inn i huden og ha en frisk og herlig duft.

Med andre ord skal dette være produkter for deg med hard og tørr hud på føttene og vi er spente på om de fungerer! Her er testpilotenes dom.

- En fascinerende måte å gjøre det på

Dette mente kandidatene om sokkene, Footner Exfoliating Socks:

Alle testpilotene syntes produktet var lett å bruke, og at det var spennende å teste dem. En kommenterte at dette var en «fascinerende måte å gjøre det på», mens en annen påpekte at dette var noe «helt nytt på foten» og fortsetter med:

- Det var en kald følelse, men det var ikke ubehagelig. Sokkene var lette å ta på, og jeg leste på pakken at det kunne være lurt å ta egne sokker oppå. Dette gjorde jeg og det gjorde opplevelsen mer behagelig.

- Sokkene var HELT fantastiske

- Hva likte testpilotene så best ved sokkene?

Flere av testpilotene påpekte at sokkene er enkle å bruke, eller er «enkle, raske og greie» som én av dem sier. Sokkenes effekt roses også. Blant annet skriver en:

- Sokkene var veldig effektive. Helt klart den mest effektive fotmasken jeg har testet.

- Enkel i bruk, raskt resultat! Svarer en annen. Mens én testpilot komplimenterer effektiviteten.

- Enkelt å bruke, kun 1 time så er man ferdig! svarer en annen.

Og det var flere som var svært godt fornøyde, og en skriver at det hun liker aller best med sokkene var:

- At de faktisk fungerte!

Var det så noe testpilotene skulle ønske at var annerledes med sokkene?

Både ja og nei: Flere kommenterer at de ikke ønsker at noe var annerledes, en trekker frem at teipen øverst på sokkene satt noe løst. Andre trekker frem størrelsen på sokkene. Her forteller en:

- Sokkene var litt store, men jeg leste på pakken at det var lurt å ta en sokk utenpå. Dette gjorde jeg og følelsen ble mye bedre. Det var også noe klissete å få sokkene ut av plastikken rundt, ettersom det var mye væske i og rundt sokken.

- Sokkene var HELT fantastiske

- HELT FANTASTISK!

Så alt i alt hva synes testpilotene om sokken?

De ti gir sokken en samlet poengsum på 7,4 av 10. 70 % opplevde at sokkene ga mykere og glattere føtter og 70 % ville ha anbefalt sokkene til andre. Avslutningsvis kommenterer en:

- Sokken var HELT FANTASTISK! Jeg kan ikke huske å ha hatt så utrolig myke og pene føtter og kommer helt klart til å anbefale den videre OG kjøpe dem igjen. Utrolig bra produkt!

- Sokkene var HELT fantastiske
- Sokkene var HELT fantastiske

- Sorbeten absorberte utrolig fort!

Så til sorbeten, eller fotkremen: Av ti kandidater synes ni kremen luktet godt og den fikk til sammen 8 av 10 poeng når testpilotene skulle rangere lukten. 70 % av testerne opplevde dessuten at føttene ble mye glattere og mykere med sorbeten.

Og hva likte de så best med denne fotkremen? En av testpilotene trekker frem en avkjølende effekt, en annen at de ikke kjentes «fettete» etter påføring og at den var enkel og god å smøre ut. Flere påpeker at kremen trekker raskt inn og at den lukter godt, eller som en kommenterer: «Helt nydelig». En skriver:

- Sorbeten absorberte utrolig fort! Jeg har aldri opplevd en krem eller sorbet som trekker så godt inn i huden. Føttene kjentes umiddelbart mykere etter påføring. Rett etter påføring ga sorbeten en kald, behagelig følelse som ble varm etter hvert.

Imens en annen testpilot påpeker at sorbeten:

- Luktet godt, og føttene ble merkbart mykere.

- Sokkene var HELT fantastiske

Forpakkningen trekkes også frem:

- Jeg likte lukten, og hvordan den pumpes ut av flasken. Blir ikke gris med den type dispenser.

Effekten nevnes også:

- Føttene ble ikke desperate etter mer fuktighet slik som ved bruk av enkelte andre fotkremer, sier en. Mens en annen svarer:

- Føltes lett å både ta på og ha på, uten å måtte slite med å gå fra for eksempel baderom til soverom og ligge med «rå» kalde føtter

- 100 % ville anbefalt sorbeten til andre

- Men var det så noe de skulle ønske at var annerledes med sorbeten?

Her påpeker et par av deltakerne konsistensen: En ønsker seg en litt mer skummende konsistens (som avbildet på pakningen!), en annen ønsker heller at den var noe fetere. Et par av de ti trekker frem at de kunne foretrukket en enda mer kraftfull effekt. Den ene skriver:

- (Føttene) kan alltids bli enda mykere, men synes de var ganske bra. De forble minst like myke som fete og mer klissete kremer.

En kommenterer også lukten. Hun sier:

- Lukten er litt for sterk for meg da jeg stort sett bruker parfymefrie produkter.

Så oppsummert, hva tenker testpilotene om sorbeten? På en skala fra 0-10 gir de kremen en score på 8,2. Av de ti kunne 90 % tenke seg å kjøpe sorbeten igjen, og 100 % ville anbefalt sorbeten til andre.

- Sokkene var HELT fantastiske
- Sokkene var HELT fantastiske
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer