Annonsørinnhold

Good for Me

Solbrun uten å skade huden

- Betakaroten omdannes til vitamin A som beskytter og styrker cellene. Dessuten får du farge innenfra slik at du blir raskere brun, sier eksperten.

BETAKAROTEN GOLD: Hvem vil vel ikke møte våren med en gyllen hudtone! Du rett og slett føler deg litt mer bekvem i lettere vårklær når huden ikke kritt vinterhvit. Betakaroten Gold hjelper deg godt på vei til en bedre hudtone.
BETAKAROTEN GOLD: Hvem vil vel ikke møte våren med en gyllen hudtone! Du rett og slett føler deg litt mer bekvem i lettere vårklær når huden ikke kritt vinterhvit. Betakaroten Gold hjelper deg godt på vei til en bedre hudtone. Vis mer

Nå som vi kjenner at solen begynner å varme, benytter vi alle sjanser til å få litt farge. For det er jo SÅ deilig å endelig kjenne at solen forvandler huden fra den vinterhvite sorten til noe som kan minne om gyllent.

Dessverre glemmer vi litt at solen kan være skikkelig røff, og den bleke huden vi har bydd frem til solen bli belønnet med sår rødhet.

Men visste du at du kan få fin brunfarge, samtidig som du sparer huden for mye soleksponering ved å forberede den med Betakaroten Gold?

FÅ INTROTILBUD PÅ BETAKAROTEN GOLD HER

EKSPERT: Hudterapeut Marita Liestøl anbefaler å starte våren med Betakaroten Gold fra Good for Me.
EKSPERT: Hudterapeut Marita Liestøl anbefaler å starte våren med Betakaroten Gold fra Good for Me. Vis mer

Beskytter cellene

Marita Liestøl (33) har jobbet som hudterapeut i 13 år, og er medeier i salongen Lux i Flekkefjord. Hun forteller at betakaroten er en antioksidant som blir til vitamin A i kroppen.

- Vitamin A har som oppgave å beskytte cellene, og gjør dermed huden generelt frisk og sterk. Betakaroten er også et fargestoff som farger huden innenfra slik at om du alltid har inntak av betakaroten vil huden også ha litt farge året rundt, forklarer hun.

Hudterapeuten mener det er en god start å begynne på betakaroten nå på våren, før sola virkelig setter inn. Rett og slett fordi huden blir bedre beredt.

FÅ 40% PÅ FØRSTE FORSENDELSE HER

Solbrun uten å skade huden

- Betakaroten gir i seg selv farge til huden. Men i tillegg inneholder Betakaroten Gold flere vitaminer og mineraler, blant annet kobber som er essensielt til produksjonen av melanin, eller dannelse av pigment i huden om du vil. Du blir derfor raskere brun og trenger ikke være så lenge i den skadelige sola for å få ønsket farge. Om det er viktig for deg, sier Marita Liestøl.

Betakaroten trenger tid til å bli tatt opp i huden, så det er viktig at du starter allerede nå.

FÅ INTROTILBUD PÅ BETAKAROTEN GOLD HER

Dypere brunfarge, mindre soleksponering

Nina Angvik Mathisen (33) er daglig leder i frisørsalongen Perfect Hair i Oslo. Hun har brukt Betakaroten Gold i tre år, og merker stor forskjell på hvordan brunfargen utvikles når hun er ute i solen.

- De tre siste årene med bruk av Betakaroten Gold har fargen kommet veldig raskt. Det er jeg veldig fornøyd med, siden jeg ikke ønsker å eksponere meg for så mye sol. Når jeg først er i solen blir jeg raskt brun. Dessuten blir den dyp og holder lenge, sier Nina Angvik Mathisen, som også tror at A-vitaminet kan ha en gunstig effekt på huden generelt.

- Jeg blir jo eldre, uten at jeg føler alder har gjort noe med hudkvaliteten min enda, så kanskje A-vitamin har hatt en påvirkning, sier hun.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

ANBEFALER: Nina Angvik Mathisen anbefaler sine frisørkunder å starte med Betakaroten Gold en måned før de skal være i solen.
ANBEFALER: Nina Angvik Mathisen anbefaler sine frisørkunder å starte med Betakaroten Gold en måned før de skal være i solen. Vis mer

Slik bruker du produktet

Betakaroten Gold er perfekt til å forberede huden for solsesongen, for å få en dypere farge gjennom sommeren, samt få fargen til å vare lenge utover høst og vinter - uten å ty til andre hjelpemidler.

For best effekt skal du bruke produktet i minimum en måned. Ta to tabletter om dagen sammen væske etter måltid. Husk at kosttilskudd ikke erstatter et variert kosthold, så spis dine grønnsaker også. Betakaroten erstatter heller ikke solbeskyttelse, så husk å bruke en god solkrem.

Hvis du er gravid, ammer eller bruker reseptbelagte legemidler skal du snakke med legen din før du bruker Betakaroten Gold.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer