Annonsørinnhold

SOMMERFERIE

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

—Derfor drømmer vi om—vel, drømmecruiset, NÅ!

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

Får kulda deg til å lengte—bare vekk? Selv drømmer vi om mild bris, solfylte dager, glitrende, turkist vann, lukten av hav, blafrende sommerkjoler og noe kaldt i glasset—alt i de mest luksuriøse omgivelser, selvfølgelig. Og ja, og så vil vi ha mat! Digg, deilig mat—gjerne spennende smaksbomber, juicy pasta, pizza— gjerne noe fransk, japansk takk!— Gjerne noe fancy! Og så vil vi pynte oss— noen dager i alle fall! Andre dager vil vi bare slappe av, gå på spa, få ansiktsbehandling, bade, sole oss, nyte hvert eneste sekund av livet. Intet mindre nei, og jo, og så vil vi helst ha alt dette uten å måtte flytte så veldig på oss, please!

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

Som dere skjønner finnes det bare ett sted for oss denne sommeren, nemlig cruiset, og ikke et hvilket som helst cruise. Vi har lagt vår elsk på Norwegian Cruise Line. Det prisbelønte cruiset som ble grunnlagt av den norske visjonæren Knut Kloster. Usikker på hvor du skal legge sommerferien? Her er 5 grunner til hvorfor nettopp dette cruiset kanskje også blir din favoritt.

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

1. Du får sett vanvittig mange vakre steder.

I sommer seiler Norwegian Cruise Line til de vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia. De vakreste havnene i Italia, Frankrike, Hellas, Spania, Portugal og Kroatia... Joda, vi er med, vi! Hvite murhus, den milde brisen, endeløse sandstrender, og ikke bare får du sett ett, men så mange vakre steder! Og ikke minst, uten reisestresset, kø, opphetede biler og kaos—du kan heller nyte reisen fra solsengen.

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

Pssst! Ingen strandløve? NCL har mange andre fantastiske reisemål også! Hva med en tur til de britiske øyer eller Island, for eksempel?

Visste du at NCL har over 400 destinasjoner verden rundt? Og over 115 reiseruter i Europa vår og sommer 2023? Hvis du er interessert, kan du lese mer om NCLs fantastiske reisemål her.

2. Den kulinariske reisen

Ja, og så var det den maten da, og den er en happening i seg selv: På Norwegian Cruise Lines skip finner du nemlig (nøye!) utvalg av internasjonale spesialrestauranter som serverer retter fra ulike verdenshjørner.

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

Kanskje har du en forkjærlighet for det franske kjøkkenet, eller vil du oppleve japanske tradisjoner - eller kanskje du bare vil teste en ekte brasiliansk churrascaria - og dagsferske skalldyr på Ocean Blue? Hva enn frister, du finner det bare meter fra lugaren din!

Restaurantkonseptet er i tråd med resten av cruiseopplevelsen, og kalles Freestyle Dining. Det betyr at det er fleksibelt når du spiser. Du kan, for eksempel, få med deg den solnedgangen før du tusler til favorittrestauranten din etterpå. TIPS! Nyt desserten under åpen, stjerneklar himmel på Ocean Boulevard - skipets magiske dekk!

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

Nysgjerrig på spisemuligheter? Les mer her da vel!

3. Den perfekte kombo av luksus og avslappning— Spa, basseng og en avslappende atmosfære

Cruiset er den perfekte kombinasjon av luksus og stas, samtidig som du kan slappe ordentlig av. Ta for eksempel basseng- og spaområde. Dette strekker seg over 2000 kvadratmeter (!) og tilbyr over 50 ulike behandlinger! Du kan også besøke badstue, det lekre tyrkiske dampbadet og egne snø- og saltrom, med (?) liggestoler dekket av varme, behagelige stener. TIPS! Ta deg en dukkert i dekkets svale bassenget etterpå.

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

4. Gjør som Katy Perry! Ingen kjeder seg, her er masse gøy, for store og for små!

Cruiset er også en perfekt ferie for deg som reiser med familien. Eller som Katy Perry sa, før jomfruseilasen til Norwegian Prima (?)—Den beste måten å dra på ferie med familien min er på vannet!

På NCL er det masse gøy som skjer ombord—ved siden av bassenget, kan du konkurrere mot familien i minigolf, dere kan dra på show/ musikal, og ja, den er hentet rett fra Broadway! Og ikke bare det, på toppen av skipet er intet annet enn en vaskeekte go-cart-bane.

SHOPPING: For den glemske er det også en rekke shoppingmuligheter om bord.
SHOPPING: For den glemske er det også en rekke shoppingmuligheter om bord. Vis mer

—Og ja, alt er inkludert i billetten, du!

Lurer du på hva mer dere kan finne på? Les mer om alt det morsomme NCL byr på her.

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

5. Komfort, komfort og vakre omgivelser

For hvordan du bor har mye å si! NCL tar omgivelsene på høyeste alvor, og tilbyr elegante lugarer, med moderne, delikat interiør spesielt designet for at du kan slappe ordentlig av. Du kan velge mellom 24 ulike kabiner, med ulike størrelser og standarder, enten du drømmer om den ekstravagante storsuiten med veldige balkonger og luksuriøse baderom, eller du ønsker en mer budsjettvennlig variant.

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

TIPS! Er du et luksusdyr? Sjekk ut NCL's The Haven. Dette er et eget storslått tilfluktssted øverst på skipet, med privat soldekk og basseng, restaurant, concierge og butler-service. Reiser du alene kan vi røpe at NCL er kåret til det beste alternativet for alenereisende av Cruise Critic's 2020 Editors' Picks. Luksus eller budsjett, NCL har noe for enhver lommebok!

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser

Pssst du! Hvis du booker nå får du hele 50 prosent rabatt når du bestiller et cruise med Norwegian Cruise Line! Du kan også oppgradere reisen med Free At Sea for bare 99 euro per person. Det inkluderer ALLE pakker om bord (?)

LES MER OM SPESIALTILBUDET HER!

Spis, elsk, lev i luksuriøse omgivelser
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om