Annonsørinnhold

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Hvilken stil er din favoritt?

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Saken inneholder shoppinglenker

Jeansen har vært et moteriktig plagg i en årrekke. Det slitesterke materialet gjør at plagget varer år etter år, og ikke minst er de enkle å style med det meste av det du har i klesskapet. Oppsummert - jeansen er en udødelig klassiker som alle bør ha i garderoben.

Det å finne den perfekte jeansen kan imidlertid være en utfordring. Det finnes en rekke ulike modeller, og det er ikke sikkert den mest moteriktige av dem har riktig passform for deg. Vi anbefaler at du tar en tur i butikken og tester flere modeller for å finne den som passer deg best. Du kan også bestille jeans hjem og teste i fred og ro i din egen stue.

Her er våre favoritter:

Cropped jeans med vide ben

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Denne varianten har vi sett mye av det siste året, og den er fortsatt like populær denne høsten. De vide bena gir en nostalgisk følelse av 70-tallet - tiåret da jeansen for alvor ble en del av motebildet.

Kombiner jeansen med en enkel t-skjorte for et hverdagslig antrekk, eller style den opp med en bluse og høye hæler for et mer pyntet antrekk.

HVITE CROPPED JEANS MED VIDE BEN FRA GINA TRICOT TIL 499 KRONER

Cropped jeans med rette ben

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Cropped jeans med rette ben har også vært en klassiker en god stund. Denne gir et hakket mer hverdagslig preg enn paret over, men kan like enkelt styles mer feststemt. Style jeansen med et par dressko eller joggesko, og du har et enkelt men stilfullt antrekk.

MØRKEGRÅ CROPPED JEANS TIL 399 KRONER

Mom-jeans

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Mom-jeansen er perfekt for deg med høyt liv. Den løse passformen gjør buksene behagelige og praktiske å ha på seg - perfekt for et liv på farten. Buksene kan enkelt styles opp med et par hæler, eller gå for en mer avslappet stil med et par kule sneakers.

MOM JEANS I LYS DENIM FRA MONKI TIL 400 KRONER

Skinny jeans

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Skinny jeans har vært en favoritt blant mange i flere år, og forsvinner ikke med det første. Disse buksene passer for deg som liker å fremheve formene eller kroppen din. Kombiner gjerne buksene med en oversized genser for å variere fasonger i antrekket.

SKINNY JEANS FRA TIGER OF SWEDEN TIL 1499 KRONER

Bootcut-jeans

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Jeans med bootcut har en skjæring der jeansen har bredere passform fra knærne og ned, men går likevel ikke under kategorien sleng. Jeans med bootcut passer for deg som ønsker å forlenge bena. Jeansen er også perfekt for deg med former, da den brede passformen nederst på buksebenet gir deg mer balanserte proporsjoner.

Kombiner bootcut-jeans med et par kule hæler for en enda lengre silhuett.

BOOTCUT JEANS I MØRK DENIM TIL 449 KRONER

Jeggings

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Jeggings hadde sin storhetstid for noen år siden, men er fortsatt en populær jeans blant mange. Jeggings er en blanding av jeans og leggings - altså leggings laget av denim. Jeansen er tettsittende, men i et stretchmateriale som gjør dem behagelige også for deg med mer former. Jeggings er perfekt å kombinere med en god strikkegenser eller en løs skjorte.

JEGGINGS FRA CUBUS TIL 299 KRONER

Low waist

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Low waist-jeans passer perfekt for deg med kort liv, da buksen forlenger overkroppen din. Dette er jo også en høyde på livet mange har et elsk/hat-forhold til, så her er det rett og slett bare å prøve seg fram og se om det er noe for deg.

LOW WAIST BUKSE FRA NORTH 56°4 TIL 799,95 KRONER

High waist

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

High waist-jeans har vært en favoritt i flere år nå. Grunnen til dette er at passformen passer de aller fleste. High waist-jeans er perfekt for deg som ønsker å forlenge bena!

HIGH WAIST JEANS FRA LEE TIL 899 KRONER

Boyfriend-jeans

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Boyfriend-jeans har en løs og ledig passform, og bærer tydelig preg av 90-tallsmoten som er populær om dagen. Style opp buksene med et par hæler, eller gå for et par sneakers for en hverdagslig look.

BOYFRIEND JEANS FRA GINA TRICOT TIL 699 KRONER

Distressed-jeans

Stor jeansguide: Finn jeansen som passer deg

Distressed-jeans refererer til overflatebehandlingen av jeansen, som gir buksene et vintage-uttrykk. Distressed-jeans kommer i en rekke passformer, fra skinny og loose fit til high og low waist. Felles for dem er at de gir antrekket et røffere uttrykk. Style jeansen med et par hæler og en pen topp som over, eller en ensfarget t-skjorte for det perfekte hverdagsantrekket.

DISTRESSED JEANS FRA ANIKA TELLER TIL 559 KRONER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer