LETTERE: Enklere kan det ikke gjøres. Denne tacoen er laget på null komma niks og i tillegg smaker den himmelsk! Foto: Old El Paso
LETTERE: Enklere kan det ikke gjøres. Denne tacoen er laget på null komma niks og i tillegg smaker den himmelsk! Foto: Old El Paso
Sunn livsstil

Tacoen til deg som vil leve litt lettere

Har du smakt tortilla med scampi eller frukt? Det er skikkelig digg! Her får du tre smakfulle og spennende alternativer til fredags-tacoen.

Drømmer du om en deilig spicy taco samtidig som du ønsker en litt sunnere livsstil? Da har vi «good news»: Disse fire oppskriftene er basert på gode, rene råvarer og passer ikke bare for deg som vil droppe rødt kjøtt og leve litt lettere. Her blir det garantert flere som kommer til å finne en ny favoritt.

Stand’N Stuff™ Taco med scampi og slaw

Sterke og krydrede scampi med deilig sprø limeslaw, en skikkelig godbit!

(3-4 porsjoner)

Ingredienser

Til servering

2 lime, skåret i båter

Slik gjør du

  1. Legg scampien i krydderblandingen i en mellomstor bolle og bland godt sammen. Varm oljen i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek scampiene, i to omganger, i 3–4 minutter eller til de er klare. Tilsett halvparten av korianderen og bland sammen.
  2. I mellomtiden blander du kål, agurk, resten av korianderen og limesaften i en mellomstor bolle for å lage en slaw.
  3. Fyll tortillaene med slaw, de grillede scampiene og klem lime over.
CRISPY: Saftig kyllig sammen med paprika og koriander passer både til hverdags og fest.
CRISPY: Saftig kyllig sammen med paprika og koriander passer både til hverdags og fest. Vis mer

Kyllingtaco i Stand’N Stuff™ Tortillas

Raskt og enkelt: Disse fajitaene er lette å holde og blir spist opp på et blunk!

(3-4 porsjoner)

Ingredienser

Til servering

Slik gjør du

  1. Varm opp halvparten av oljen i en stor stekepanne og stek kyllingfiletene i 5–10 minutteri til de er gjennomstekte. Rør inn løk og paprika og la detå steke i 5 minutter, til grønnsakene er passe møre. Rør inn kryddermiksen og stek i ett minutt til.
  2. I mellomtiden varmer du opp tortillaene etter pakkens instruksjoner.
  3. Fyll tortillaene med blandingen av kylling, løk og paprika. Dryss over koriander. Klem litt lime på toppen, om ønskelig.
VITAMINBOMBE: Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Om du har andre favoritt-frukter velger du heller det.
VITAMINBOMBE: Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Om du har andre favoritt-frukter velger du heller det. Vis mer

Mini Stand’N Stuff™ Taco med frukt

Sprø «tortillabåter» fylt med frisk frukt, yoghurt og søt honning passer til sommer eller grillfesten. Ingredienser

(3-4 porsjoner)

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 ºC (180 ºC for varmluft). Pensle litt smeltet smør på innsiden av tortillaene. Legg dem på et usmurt bakepapir. Stek i 4–5 minutter eller til kanten på tortillaene er lett brunet. La dem avkjøles.
  2. Fyll hver tortilla med jordbær, blåbær og mangoskiver. Ha en skje med yoghurt på toppen og litt honning. Dekorer med en mintstilk, hvis du skal servere med en gang.
alt
undefined
Til forsiden