Annonsørinnhold

FEMARELLE

Testpilot

Test: Hjelper mot overgangsplager

5 av 8 har fått økt livskvalitet etter to måneder med kosttilskudd for plager i overgangsalder. Hjelper spesielt på hetetokter og nattesvette.

Test: Hjelper mot overgangsplager

Hetetokter som gir ukontrollert svette når du minst venter det om dagen, og den voldsomme svetten som gjør at du må skifte sengetøy midt på natten, er kanskje de to plagene du forbinder mest med overgangsalder. I tillegg er det en hel rekke andre plager som også er vanlige, men kanskje litt mindre kjent.

I to måneder har vi fulgt åtte testpiloter som har testet Femarelle Recharge mot plager i overgangsalder. Gledelig er det at fem av dem opplever at plager de har hatt med både nattesvette, hetetokter, muskelsmerter, søvn, humør, sexlyst og annet har blitt så mye bedre at de fortsetter med kosttilskuddet etter endt testperiode.

Kjøp din Femarelle Recharge HER

Mot overgangsplager: Femarelle Recharge 50+ er basert på fermentert soya, bedre kjent som tofu.
Mot overgangsplager: Femarelle Recharge 50+ er basert på fermentert soya, bedre kjent som tofu. Vis mer

Slik testet vi

I januar søkte vi etter ti personer mellom 45 og 57 år som ville teste kosttilskuddet Femarelle Recharge mot overgangsplager i to måneder. Testpilotene har besvart tre skjemaer som beskriver deres overgangsplager - en ved start, etter en måned og etter to måneders bruk. Blant annet brukte de tallene 0-4 til å beskrive sine plager der 3 indikerte «svært plagsomt» og 4 indikerte «ødelegger livskvaliteten».

Alle deltakerne hadde minimum seks ulike plager der hetetokter, nattesvette, mangel på søvn og smerter i musklene var de mest plagsomme.

Blant annet hadde 9 av 10 plager med hetetokter og/eller søvn, 8 av 10 slet med nattesvette og 8 av 10 hadde vondt i musklene. I tillegg slet flere med plager i ledd, hodepine, sexlyst og hjertebank, samt merkbart negative forandringer med sinnsstemningen.

Kjøp din Femarelle Recharge HER

Mindre plager med planteøstrogen: - Heteturene er betraktelig færre og litt mildere. Jeg er ganske imponert, sier testpilot Heidi etter kun en måneds bruk. Hun oppga at hun hadde hetetokter døgnet rundt.
Mindre plager med planteøstrogen: - Heteturene er betraktelig færre og litt mildere. Jeg er ganske imponert, sier testpilot Heidi etter kun en måneds bruk. Hun oppga at hun hadde hetetokter døgnet rundt. Vis mer

Status etter en måneds bruk

I løpet av den først måneden valgte to av testpilotene å trekke seg, og ti testpiloter ble til åtte! Men allerede etter en måneds bruk opplevde fire av testpilotene merkbar forbedring, altså halvparten av de åtte som gjennomførte den første måneden.

- Jeg merker stor forskjell på hetetoktene, de har blitt færre og mildere, sier Synne. Hun forteller at hun inne i mellom måtte bytte sengetøy etter nattesvette, men at hun ikke har opplevd det i løpet av måneden med Femarelle. Hun sover også mye bedre, og migreneanfallene har uteblitt.

Gabrielle fortalte før hun startet med Femarelle Recharge at hun hadde mistet sexlysten totalt, og at hun like godt kunne leve uten. Etter en måned forteller hun at dette er en av plagene som har blitt bedre.

Kjøp din Femarelle Recharge HER

Halverte plagene: Elena kunne etter en måned konstatere at de voldsomme plagene med nattesvette og mangel på søvn nå var halvert.
Halverte plagene: Elena kunne etter en måned konstatere at de voldsomme plagene med nattesvette og mangel på søvn nå var halvert. Vis mer

Status etter to måneder: 5 av 8 fortsetter

Synne er fornøyd med at hetetoktene er halvert og at hodepinen er borte. Elena opplever at hun har fått langt bedre søvn, mens Gabrielle opplever generell forbedring av både hodepine, nattesvette og søvn. Trine opplever at hetebølgene på kveldstid de siste tre ukene ikke lengre er så voldsomme. Hun opplever der i mot at hun har blitt trøttere.

Linda er den av de som ønsker å fortsette som har merket minst forbedring.

- Jeg har prøvd mange typer hormontabletter på grunn av mine voldsomme plager. Disse er en av de som funker best, men ingen lindrer plagene mine skikkelig. Men jeg merker noe lunde forskjell på hetetoktene, de kommer kanskje sjeldnere og varer pitte litt kortere. Det er fortsatt mange av dem, sier Linda.

Kjøp din Femarelle Recharge HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer