ANNONSØRINNHOLD

SKINCITY

Test hudpleietjeneste og få personlig hudpleie—gratis!

— Glem svindyre hudpleietimer!

Sliter du med å finne riktig hudpleieprodukter? Eller opplever du å kjøpe produkt på produkt uten at noe fungerer? Da er vi på jakt etter deg!

Vi søker nemlig fem testpiloter til å teste hudpleiegiganten Skincitys gratis hudpleietjeneste.

Her vil du via deres digitale hudpleieveiledning få skreddersydd den perfekte hudpleien til din hud. Testpilotene vil i tillegg få et gavekort så de kan hente ut de anbefalte produktene —helt gratis!

Produktene har en minimumsverdi på minst 2800 kroner!

Litt om Skincity:

Skincity er en online hudpleieklinikk som kan nås på chat, telefon eller mail. Her kan du snakke med erfarne hudterapeuter for gratis rådgivning og produkttips. I tillegg har de flere digitale hudtester for å skreddersy den perfekte hudpleien for din hud!

Og du—Skincity tilbyr over 50 profesjonelle hudpleiemerker og makeupmerker, så her er det MYE å velge mellom!

image: Test hudpleietjeneste og få personlig hudpleie—gratis!

Dette er testen du skal ta:

  • Hudpleieveiledningen tas enkelt på Skincity.no, og er en personlig og helt gratis (for alle!)test der du svarer på enkle spørsmål, og eventuelt sender inn bilder av huden din.
  • Innen tre virkedager vil en av Skincity sine hudterapeuter analysere testsvarene og gi deg en personlig tilpasset produktanbefaling, som man kan se på sin personlige side på skincity.no.
  • Testpersonen får deretter de anbefalte produktene. Disse hentes ved at du mottar et gavekort, og etter bestilling på nett; får produktene i posten.
  • Etter en testperiode mottar du et digitalt spørreskjema der vi ber deg om å vurdere hudpleietjenesten og prosessen.

Vil du bli Testpilot for Skincitys hudpleietjeneste? Meld deg på her da vel!

Psst! Ikke lyst til å være testpilot (og kunne vinne produkter til minst 2800 kroner!), men fortsatt lyst til å ta hudpleieveiledningen? Ikke noe problem; ta den bare her— helt gratis!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.