Annonsørinnhold

SKINCITY

Test hudpleietjeneste og få personlig hudpleie—gratis!

— Glem svindyre hudpleietimer!

Test hudpleietjeneste og få personlig hudpleie—gratis!
Publisert
Sist oppdatert

Sliter du med å finne riktig hudpleieprodukter? Eller opplever du å kjøpe produkt på produkt uten at noe fungerer? Da er vi på jakt etter deg!

Vi søker nemlig fem testpiloter til å teste hudpleiegiganten Skincitys gratis hudpleietjeneste.

Her vil du via deres digitale hudpleieveiledning få skreddersydd den perfekte hudpleien til din hud. Testpilotene vil i tillegg få et gavekort så de kan hente ut de anbefalte produktene —helt gratis!

Produktene har en minimumsverdi på minst 2800 kroner!

Litt om Skincity:

Skincity er en online hudpleieklinikk som kan nås på chat, telefon eller mail. Her kan du snakke med erfarne hudterapeuter for gratis rådgivning og produkttips. I tillegg har de flere digitale hudtester for å skreddersy den perfekte hudpleien for din hud!

Og du—Skincity tilbyr over 50 profesjonelle hudpleiemerker og makeupmerker, så her er det MYE å velge mellom!

Test hudpleietjeneste og få personlig hudpleie—gratis!

Dette er testen du skal ta:

  • Hudpleieveiledningen tas enkelt på Skincity.no, og er en personlig og helt gratis (for alle!)test der du svarer på enkle spørsmål, og eventuelt sender inn bilder av huden din.
  • Innen tre virkedager vil en av Skincity sine hudterapeuter analysere testsvarene og gi deg en personlig tilpasset produktanbefaling, som man kan se på sin personlige side på skincity.no.
  • Testpersonen får deretter de anbefalte produktene. Disse hentes ved at du mottar et gavekort, og etter bestilling på nett; får produktene i posten.
  • Etter en testperiode mottar du et digitalt spørreskjema der vi ber deg om å vurdere hudpleietjenesten og prosessen.

Vil du bli Testpilot for Skincitys hudpleietjeneste? Meld deg på her da vel!

Psst! Ikke lyst til å være testpilot (og kunne vinne produkter til minst 2800 kroner!), men fortsatt lyst til å ta hudpleieveiledningen? Ikke noe problem; ta den bare her— helt gratis!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer