VÅRMOTE: Lette bukser, nydelige blonder og freshe farger er i vinden denne våren. Foto: KappAhl
VÅRMOTE: Lette bukser, nydelige blonder og freshe farger er i vinden denne våren. Foto: KappAhl

Tre trender vi har totalt dilla på NÅ

- Det er spesielt én farge du bør investere i.

Endelig er solen og våren her, og vi vet alle hva det betyr: Årets fineste moter! Vi kan nesten ikke vente med å kle oss i delikate snitt og freshe farger, og kan røpe at det er akkurat det motebildet byr på!

Vi har nemlig tatt en sniktitt på KappAhls vårnyheter og har plukket ut et knippe favoritter - du vet de plaggene som er like perfekte på jobb, som til festligheter?

For å feire våren inviterer KappAhl KKs lesere til morgenshopping torsdag 26. april kl.08-10! Her får du 25% på favorittene våre og ALLE varer i hele butikken! Tilbudet gjelder i alle KappAhl-butikkene i landet og i nettbutikken. Våre favorittplagg vil markeres med hangtags og vi tipper du kommer til å elske de like mye som oss!

Her er våre tre favoritt-trender og plaggene vi håper å sikre oss denne våren!

SCROLL DEG NEDOVER I SAKEN FOR Å VÆRE MED I TREKNINGEN AV ET GAVEKORT PÅ 3000 KRONER!

Blomstermønster

Blomster er superhot i vår og her finner du definitivt våre 17. mai-favoritter! Vi tenker den myke, rosa kimonoen, favorittclutchen og ballerinasko på frokosten, og det mørke blomstersettet, en enkel topp og et par fine pumps til kvelden. (Pssst! For dagene du ikke skal på fest, husk at settet kan dresses ned ved å kombinere delene med ensfargede plagg).

Blomster er også genialt for å piffe opp et ellers kjedelig hverdagsantrekk. Hva med å bytte ut den vanlige blazeren med en lekker blomstrete variant? Vi garanterer at det løfter humøret!

Feminine klassikere

Så til en trend vi er takknemlige for; gode basisplagg! For vi har vel alle vært der? Du vet de travle morgenene, de da antrekket skal være helt klart, men den enkle blusen failer deg totalt!

Etter altfor mye erfaring med elendig basisplagg har vi skjønt at det lureste vi gjør er å investere i disse. Det er tross alt den perfekte skjorten, toppen eller jakken som avgjør antrekket! I vår har KappAhl en haug med lekker basic å by på.

Øverst på vår ønskeliste står den enkle, blå toppen, denimsettet i hvitt, dressen i dus rosa, og den vakre, bohemske blondekjolen! Plaggene er feminine, men med de perfekte snittene og de ultimate basisfargene er vi trygge på at de redder enhver kleskrise!

Grønn glede

Grønt er en av sesongens definitivt hotteste farger og i KappAhls vårkolleksjon finner vi fargen både på ensfargede og mønstrede plagg. Vi elsker grønt og falt pladask for det mønstrede settet med skjørt og topp.

Vårt beste stiltips? Bruk det sammen på fest og kombiner det med en ensfarget genser for å dresse det ned på jobben. Vi har også lagt vår elsk på den androgyne armyjakken.

Hva med å kombinere den med en søt t-skjorte for å myke opp uttrykket eller kjør en enkel, sort høyhalser og sorte jeans på dagene du føler deg litt mer rocka? Kimonoen er også et must i vår, visste du at dette er tidenes multiplagg? Kimonoen fungerer nemlig ikke bare som et gøyalt alternativ til blazer, men også som ytterjakke OG som en lekker topp.

LES OGSÅ: Janka fronter ny Limited Edition-kolleksjon fra KappAhl

Pssst! Husk å se etter KK elsker-taggen som henger på KKs favoritter i butikk torsdag 26. april!

undefined
Til forsiden