Annonsørinnhold

Motorola

Trenger du ny mobil?

—Her er noen ting å tenke på (fordi de minste detaljene ofte er de største!)

KAMERA: Det er ikke bare fargene som er slående med Motorola Edge 30 Neo, kamera lar deg fange opp sylskarpe detaljer i dagslys!
KAMERA: Det er ikke bare fargene som er slående med Motorola Edge 30 Neo, kamera lar deg fange opp sylskarpe detaljer i dagslys! Vis mer

Av og til kan det virke som om alt ligger i detaljene. Ta for eksempel et antrekk. De fleste av oss har vel opplevd hvordan de minste detaljene får de største utslagene? Snittet på genseren kan forme silhuetten din, en skjorte kan transformere antrekket fra chic til sleek, og nyansen du velger på øredobbene kan endre øyenfargen din.

Men øredobber til siden, det viktigste tilbehøret for de fleste av oss er vel faktisk mobilen? Vi bruker den hver dag og til absolutt alle antrekk. Er du blant dem som trenger en ny, er fargevalget noe å tenke litt ekstra på? Det har i alle fall Motorola gjort og nå kan de kunngjøre et flerårig samarbeid med fargeeksperten Pantone! Og resultatet? Kanskje drømmemobilen, som kombinerer teknologi, farger og selvfølgelig design.

NOE MER: For de fleste av oss utgjør telefonen langt mer enn bare kommunikasjon!
NOE MER: For de fleste av oss utgjør telefonen langt mer enn bare kommunikasjon! Vis mer

Trendsettere

Ikke hørt om Pantone? Pantone er noe ganske så fascinerende. Det vil si, du har kanskje lurt på hvor fargetrender kommer fra? Ja, vi snakker på catwalken, i klesbutikkene, i bunn og grunn hvorfor du endte opp med den blå luen akkurat i år. Vel, Pantone er et viktig navn her. De er nemlig med på å forutse fargetrender og over 10 millioner designere og produsenter ser til Pantones årlige fargetrender! De leverer globale fargetrender og gir råd til selskaper om fargevalg gjennom Pantone Color Institute™.

ÅRETS FARGE: Pantone har kåret fargen Very Peri til Pantone Color of the Year for 2022.
ÅRETS FARGE: Pantone har kåret fargen Very Peri til Pantone Color of the Year for 2022. Vis mer

Og nå har altså selveste Pantone gått (eksklusivt!) sammen med Motorola for å optimalisere det som kanskje blir din nye mobil? Er du i tenkeboksen, kan vi i hvert fall fortelle deg at å velge de riktige designelementene og funksjonene for å møte dine behov er avgjørende for Motorola.

—Ved å kombinere vårt forbruker- og innovasjonsfokuserte teknologiledelse med Pantones ekspertise innen fargetrender, prognoser og markedsundersøkelser, vil vi gi forbrukerne en annen verdifull metode for å uttrykke seg gjennom enhetene våre, sier Ruben Castano, Motorolas administrerende direktør for kundeopplevelse.

FARGEEKSPERTER: Hvorfor ikke la noen av verdens fremste innen farger velge nyansen på mobilen din?
FARGEEKSPERTER: Hvorfor ikke la noen av verdens fremste innen farger velge nyansen på mobilen din? Vis mer

Elley Cheng, visepresident i Pantone og General Manager legger til:

Motorola eksisterer for å designe, skape og levere målrettede innovasjoner til mennesker over hele verden og har en sterk historie innen utvikling av intuitive produkter. Hos Pantone deler vi disse verdiene, og vi er glade for å jobbe med Motorola for å fremheve viktigheten og kraften til presisjon i design, innovasjon og selvuttrykk i farger og teknologi.

EKSKLUSIVT: Ja, samarbeidet mellom Motorola og Pantone er ganske unikt!
EKSKLUSIVT: Ja, samarbeidet mellom Motorola og Pantone er ganske unikt! Vis mer

Psst! Visste du at Motorola har drevet innovasjon innen teknologi- og mobilområdet i nesten et århundre? Og at de har ambisjonen om å være i forkant av både trender og design?

—Laget for store drømmer

Den første telefonen som representerer samarbeidet, og ja, altså har farger plukket av selveste Pantone, er Motorola Edge 30 NEO. Fargene som er valgt inkluderer Ice Palace, Aqua Foam, Black Onyx og Pantone Color of the Year for 2022; Very Peri.

FARGENE: Nærmest oss ser du Ice Palace, til høyre Aqua Foam, til venstre Very Peri og bakerst Black Onyx.
FARGENE: Nærmest oss ser du Ice Palace, til høyre Aqua Foam, til venstre Very Peri og bakerst Black Onyx. Vis mer

Telefonen er nøye designet for å se like bra ut som den føles. Og uansett om du velger Very Peri, Aqua Foam, Black Onyx eller Ice Palace, har hvert design en diskré Pantone-chip bak på enheten. Dette gir mulighet til å tilpasse telefonen ved å integrere fargen i hele brukergrensesnittet. Ellers er telefonen slank, lett og stilig. Og du, ta en titt bakpå! Der ser du om du har fått et nytt varsel, et anrop og mye mer. Det ligger et LED-bånd rundt kamerahuset, som lyser på forskjellige måter for å fortelle deg hva som foregår. Uansett hvilket lys det er, blir du varslet uten å bli forstyrret.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer