Annonsørinnhold

Run & Relax

Treningsklærne du kan bruke til hverdag og fest! Se selv!

Sjekk ut disse rålekre, superfunksjonelle plaggene som du både får lyst til å løpe, slappe av og gå på fest i! Dessuten er de norske!

Treningsklærne du kan bruke til hverdag og fest! Se selv!

Da Run & Relax så dagens lys for ti år siden var visjonen å lage klær som inspirerte moderne kvinner til å være aktive og trene i en travel hverdag. Ikke bare det, klærne skulle være bærekraftige og vare i flere år, uten at man skulle bli lei dem.

Det klarte de! Tidløst design som du føler deg fin i, god kvalitet, pustende materialer som føles behagelige mot huden, funksjonelle og, Ikke minst, lekre detaljer som virker flatterende på en kvinnekropp gjør at du ikke har lyst til å ta av hverken treningstightsen eller den lekre sportsbhen.

Ja, faktisk er de så lekre at du fint kan bruke plaggene om hverandre på trening, når du slapper av på fritiden og faktisk når du skal kle deg opp til en fest.

EKSKLUSIVT: KJØP RUN & RELAX HER - KODE RUNRELAX20

Perfekt til Norgesferien: Vi vil ha med de deilige genserne til Run & Relax på årets Norgesferie! Praktisk til alle aktiviteter, og ikke minst pen å se på!
Perfekt til Norgesferien: Vi vil ha med de deilige genserne til Run & Relax på årets Norgesferie! Praktisk til alle aktiviteter, og ikke minst pen å se på! Vis mer

Yoga, Run & Relax

Yoga har en helt spesiell plass i Run & Relax. Det skyldes at Vibeke Klemetsen er en av gründerne, og hun har vært yogaentusiast helt siden slutten av 90-tallet. Så selv om navnet er uten yoga er det hovedkategorien blant de tre. Yoga, Run & Relax.

Konseptet er at du kan velge plagg på tvers av kategoriene ut i fra din livsstil og personlige smak, og de fleste plaggene kan brukes om hverandre til både yoga, løping og andre treningsformer. I tillegg er de nydelige å bruke på fritiden når du ønsker en avslappet stil.

EKSKLUSIVT: KJØP RUN & RELAX HER - KODE RUNRELAX20

Fra yoga til fest: Vibeke bruker gjerne Rib Seamless Bra som topp med en dressjakke og en lekker veske når hun skal pynte seg.
Fra yoga til fest: Vibeke bruker gjerne Rib Seamless Bra som topp med en dressjakke og en lekker veske når hun skal pynte seg. Vis mer

- Vi tenker alltid materiale, form og funksjon i harmoni når vi utvikler våre produkter. Ideen er å gi komfort til våre hybrid-liv der valg av materialer og passform er essensielt. Det er viktig for oss at klærne kan brukes igjen og igjen, og at de ikke ender opp bakerst i skapet eller på dynga, sier Vibeke.

Bare ved å se på detaljene på sports-bhene skjønner du hvor gjennomtenkte plaggene er. I tillegg til å gi god støtte ved trening, tilfører de det lille ekstra til for eksempel en åpen kjolerygg eller klassisk utringing.

Utvalget av tightser er også bredt! Med sine høye liv og perfekte elastisitet sitter som støpt på en løpetur. Men de er også like fine i kombinasjon med stilige boots, kule sneakers, løse kjolegensere eller dekorative t-skjorter for avslappende hverdagsantrekk.

EKSKLUSIVT: KJØP RUN & RELAX HER - KODE RUNRELAX20

Til hverdags: Herlige plagg som passer perfekt til løse jeans eller en av årets olajakker!
Til hverdags: Herlige plagg som passer perfekt til løse jeans eller en av årets olajakker! Vis mer

Naturlige materialer

Bærekraft har vært viktig for Run & Relax siden starten av. Deres hårete mål er at i 2022 så skal alle produktene være laget av resirkulerte eller naturlige materialer. Hele kolleksjonen består nå av naturlige materialer som bambus. I tillegg bruker de noen syntetiske materialer som transporterer svette.

- Ikke alle naturmaterialer kan erstatte syntetiske. Vi jobber derfor med å kun benytte oss av resirkulert nylon og polyester, og ikke lenger «virgin» materialer. På den måten blir avfall fra andre til nye ressurser for oss, sier Vibeke Klemetsen.

EKSKLUSIVT: KJØP RUN & RELAX HER - KODE RUNRELAX20

Sømløst = mindre avfall

God støtte: Velg mellom mange ulike typer bh-er som gir god støtte til både yoga, løping og annen trening. Leyla Yoga Bra fås i fem klassiske farger. Den er også nydelig under en dressjakke, bluse eller lekker kjole med utringning bak.
God støtte: Velg mellom mange ulike typer bh-er som gir god støtte til både yoga, løping og annen trening. Leyla Yoga Bra fås i fem klassiske farger. Den er også nydelig under en dressjakke, bluse eller lekker kjole med utringning bak. Vis mer
Sommerfavoritt: Bandha Yoga Shorts med overdeler passer like godt til løpeturer som til yoga. Med en kul t-skjorte eller over-sized skjorte og sneakers til har du sommerens deiligste antrekk til hverdags.
Sommerfavoritt: Bandha Yoga Shorts med overdeler passer like godt til løpeturer som til yoga. Med en kul t-skjorte eller over-sized skjorte og sneakers til har du sommerens deiligste antrekk til hverdags. Vis mer

Visste du at sømløse plagg faktisk er mer miljøvennlige enn ordinære plagg? Sømløs produksjon gir nemlig mindre avfall fordi mindre av stoffet klippes bort. Dessuten slipper du sømmer som klør og borer seg inn i huden.

Vi anbefaler deg å prøve de sømløse tightsene med høyt liv som former seg som et andre hudlag utenpå kroppen din. Du kjenner knapt at du har dem på! Som resten av kolleksjonen har de heller ingen stikkende merkelapper og glidelåser.

Velg din tights: Run & Relax har et bredt utvalg av sømløse tights i ulike mønstre, overflater og farger. - Men alle trenger en Bandha-tights, sier jentene hos Run & Relax.
Velg din tights: Run & Relax har et bredt utvalg av sømløse tights i ulike mønstre, overflater og farger. - Men alle trenger en Bandha-tights, sier jentene hos Run & Relax. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer