Annonsørinnhold

Aller

Turist i eget land ? Slik blir ferien billigere

Med litt planlegging er det mye å spare på ferieturen.

Turist i eget land ? Slik blir ferien billigere

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Sommerferie er rett rundt hjørnet - mange velger å være turist i eget land i år. Her er 7 tips på hvordan Norgesferien kan bli både billigere og bedre.

Slik får du mest ut av Norgesferien:

Turist i eget land ? Slik blir ferien billigere
  • Sett opp et budsjett før du drar - og følg dette. Som turist i ett av verdens dyreste land er det mange penger å spare på å ha et bra budsjett.
  • Besøk steder som ikke alle andre drar til - Mange av de mest populære stedene er allerede fullbooket. Legg turen til en destinasjon som ikke er like kjent - så slipper du dessuten å møte naboen på ferien.
  • Leilighet, eller velg annen overnatting med kokemuligheter. En av de største utgiftene på ferien er mat - du kan spare mye på å lage maten selv.
  • Skal du fly - sørg for ha ekstra god tid på flyplassen. Det forventes bli store køer på flyplassene ettersom alt flere er vaksinert og kan reise igjen.
  • Sjekk UDs reiseråd - sørg for at du hele tiden er oppdatert på gjeldende regler og eventuelle endringer i reiseråd.
  • Sjekk reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Om du ikke har egen reiseforsikring er det store sjanser at ditt kredittkort har bra reiseforsikring om du betaler over 50% av reisen med kortet.
Turist i eget land ? Slik blir ferien billigere
  • Skal du ha leiebil? De fleste utleiebiler har kaskoforsikring og ansvarsforsikring inkludert, men egenandelsforsikringen er ofte høy. Ofte kan det lønne seg å velge et kredittkort med egenandelsforsikring framfor bilutleiefirmaets tilleggsforsikringer.

Se beste kredittkort for ferien her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer