Annonsørinnhold

REN Clean Skincare

Vakker hud etter 40

Fått linjer og pigmentflekker? Her er hudpleien som bidrar til en sunn og vakker hud, selv om du har bikket førti!

HUD I 40-ÅRENE: Selv om smilerynkene blir mer synlige er det fullt mulig å opprettholde en ungdommelig glød i huden.
HUD I 40-ÅRENE: Selv om smilerynkene blir mer synlige er det fullt mulig å opprettholde en ungdommelig glød i huden. Vis mer

Det finnes ikke noe flottere enn glade smilerynker, men når vi er i 40-årene skjer det endringer i huden som bidrar til at vi eldes litt raskere enn det vi kanskje ønsker oss.

Huden blir slappere, og de sjarmerende linjene kan gå over til å bli dype rynker. Ujevn hudtone og pigmentflekker er heller ikke uvanlig. Den gode nyheten er at du kan sørge for at aldringsprosessen skjer litt saktere!

KJØP DINE BIO RETINOID YOUTH HER

STJERNEINGREDIENS: Planten Bidens Pilosa er stjerneingrediensen i REN Clean Skincare sin nye serie Bio Retinoid. Den oppfører seg som et A-vitamin, men uten å irritere huden.
STJERNEINGREDIENS: Planten Bidens Pilosa er stjerneingrediensen i REN Clean Skincare sin nye serie Bio Retinoid. Den oppfører seg som et A-vitamin, men uten å irritere huden. Vis mer

Wenche Rottem, hudpleier og trener hos Ren Clean Skincare, forklarer at huden i 40-årene påvirkes av både naturlig aldring og livsstil.

- Talgproduksjonen avtar, og huden blir fattigere på både fukt og fett. Det gjør at huden blir tørrere og slappere. Ung hud er spenstig, men fordi produksjonen av kollagen og elastin avtar etter fylte 40 klarer ikke huden å opprettholde spensten lengre, sier Wenche Rottem.

KJØP DINE BIO RETINOID YOUTH HER

FLOTT HUD: Du kan påvirke huden din med kosthold, livstil og gode hudpleierutiner med riktige produkter for din alder.
FLOTT HUD: Du kan påvirke huden din med kosthold, livstil og gode hudpleierutiner med riktige produkter for din alder. Vis mer

Brems for tidlig aldring

Solen bidrar aller mest til at huden eldes for tidlig. Wenche Rottem forklarer at det er fordi solen blant annet bryter ned kollagen og elastin, det som gir spenst til huden. Andre kjente årsaker til for tidlig aldring er dårlig kosthold, røyking, sykdom over lang tid og mye stress.

- Om du ønsker å bremse aldringsprosessen er det viktig å gjøre om på livsstilen din. I tillegg må du pleie huden med nok beskyttelse, fukt, fett og ingredienser som bremser tap av kollagen og elastin, sier hun.

FINN DIN FAVORITT FRA REN CLEAN SKINCARE HER

SENSITIV HUD: Serien er tilpasset sensitiv hud, og et godt alternativ til de som ikke kan bruke produkter med aktive ingredienser som retinol.
SENSITIV HUD: Serien er tilpasset sensitiv hud, og et godt alternativ til de som ikke kan bruke produkter med aktive ingredienser som retinol. Vis mer

Retinoleffekt, men uten irritasjon

Retinol er en av de mest brukte A-vitaminer, og bidrar til glattere hud, jevnere pigmentering og mindre rynker. Når den er absorbert i huden dannes retinol om til retinolsyre. Ulempen er at retinol kan gi tørr, irritert og sensitiv hud.

Bio Retinoid er en ny serie fra Ren Clean Skincare med forebyggende og korrigerende produkter for alle hudtyper. De er beriket med planten Bidens Pilosa, en stjerneingrediens som oppfører seg som et vitamin A, men uten å irritere huden.

Produktene booster produksjonen av kollagen og elastin i huden, tilfører fukt, bremser fukttap og bidrar til en sterkere hudbarriere.

Sammen med serien anbefaler jeg alltid å bruke solfaktor, sier Wenche Rottem.

FINN DIN FAVORITT FRA REN CLEAN SKINCARE HER

TIPS: Serumet er perfekt under Bio Retinoid Youth Cream og SPF på dagtid.
TIPS: Serumet er perfekt under Bio Retinoid Youth Cream og SPF på dagtid. Vis mer

Bio Retinoid Youth Serum

Ansiktsserum som gir mer fylde og elastisitet, og mindre synlige linjer og rynker! Den inneholder hveteekstrakt som styrker hudens barrierefunksjon, og forebygger rynker. Niaciamide (vitamin B3) tilfører fukt og glød, samt forbedrer elastisiteten.

KJØP DIN RETINOID YOUTH SERUM HER

TIPS: Masser ansikt, hals og bryst litt ekstra med oljen før påføring av Bio Retinoid Youth Cream om kvelden.
TIPS: Masser ansikt, hals og bryst litt ekstra med oljen før påføring av Bio Retinoid Youth Cream om kvelden. Vis mer

Bio Retinoid Youth Concentrate Oil

Oljekonsentrat for langvarig effekt og ekstra fukt. Økologisk nypefrøolje er rik på omega 3 og 6, som støtter hudens naturlige fornyelse. Tindvedolje gjør huden mykere og fastere.

KJØP DIN RETINOID YOUTH CONCENTRATE OIL HER

TIPS: Bland i en dråpe Bio Retinoid Youth Oil Consentrate om du ønsker enda rikere konsistens.
TIPS: Bland i en dråpe Bio Retinoid Youth Oil Consentrate om du ønsker enda rikere konsistens. Vis mer

Bio Retinoid Youth Cream

Ansiktskrem som gir mer glød, glattere hud, og mykere linjer og rynker. Ekstrakt fra olivenblad fornyer og glatter ut hudstrukturen. Mikroalgekstrakt gir huden en ekstra bonus, nemlig “askepotteffekt” med øyeblikkelig løft og fylde.

KJØP DIN RETINOID YOUTH CREAM HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer