Annonsørinnhold

Oslo Skin Lab

Vanessa sverger til den store skjønnhetstrenden

Vanessa Rudjord ville teste om hudpleie innenfra kunne redusere rynkedybden på bare åtte uker.

ANBEFALER: Vanessa Rudjord sverger til The Solution som hun snart har brukt i to år.
ANBEFALER: Vanessa Rudjord sverger til The Solution som hun snart har brukt i to år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart to år siden testet Vanessa Rudjord (42) for første gang ut den store skjønnhetstrenden; hudpleie innenfra. Nå sverger hun til kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, som hun selv forteller er det enkleste hun gjør for å holde huden glatt og spenstig.

– Jeg fikk påvist effekt etter kun to måneder, forteller Vanessa.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab® er et kollagenpulver, helt uten smak og tilsetningsstoffer, som kan mikses i valgfri mat eller drikke. Daglig inntak har gjennom svært solide studier vist seg å kunne øke hudens elastisitet, samt forebygge og redusere linjer, rynker og cellulitter.

Les mer om studiene her!

Den beste hudpleien kommer innenfra

Huden kan pleies godt fra utsiden, men det er fra innsiden det virkelig skjer.

– Den beste hudpleien kommer definitivt innenfra, forteller Anne Berit Eide, hudterapeut og gründer av Oslo Hudpleieklinikk. Hun utdyper:

– Masker, serum og fuktighetskremer som inneholder kollagen gir huden næring og beskyttelse, og bidrar til å opprettholde den eksisterende fuktbalansen. Men disse produktene kan ikke styrke kollagenet. Det må skje innenfra, sier hun.

Ved å ta kollagen innenfra kan nemlig inntaket utnyttes av mellomlaget i huden. Det er nettopp reduksjon av kollagen i dette hudlaget som bidrar til at rynker skapes.

Spesialtilbud til alle KK-lesere: Bestill The Solution her og få 50 % rabatt på din første pakke!

ENKELT Å TA: Rudfjord anbefaler å blande The Solution i smoothien eller yogurten din, eller i ett glass vann.
ENKELT Å TA: Rudfjord anbefaler å blande The Solution i smoothien eller yogurten din, eller i ett glass vann. Vis mer

Hvorfor kollagen?

– Kollagen er en av hudens viktigste byggeklosser, og svært viktig for å holde huden fuktig, fast og jevn, forteller Anne Berit.

Kroppen produserer konstant nytt kollagen, men som en naturlig del av aldringsprosessen avtar denne produksjonen gradvis fra 25-30-årsalderen.

– Når kollagenproduksjonen svekkes, mister huden fukt. Hudpleie utenfra kan ikke alene kompensere for dette, forklarer hun.

Hudscanning viste effekten

Ved hjelp av en uavhengig hudscanning før og etter to måneders bruk, fikk Vanessa selv dokumentert at inntaket av The Solution™ virkelig ga en effekt.

EFFEKT: Før og – etterbilde viser en betraktelig reduksjon i rynkedybden etter 8 ukers bruk.
EFFEKT: Før og – etterbilde viser en betraktelig reduksjon i rynkedybden etter 8 ukers bruk. Vis mer

Hun dro på eget initiativ til Oslo Hudpleieklinikk og fikk scannet bilder av ansiktet. Her ble det påvist at hun hadde redusert rynkedybden betraktelig, bare 8 uker etter hun begynte med kollagenpulveret.

Selv er Vanessa strålende fornøyd med produktet som hun nå sverger til hver eneste dag, og forteller med egne ord hvordan hun opplevde effekten:

– Jeg følte jeg merket en forskjell etter to måneder. Huden ble litt mer fast og spenstig, og jeg synes kollagenpulver er et fint supplement til mine favorittkremer. Nå er jeg nok avhengig, smiler hun.

Les Vanessas blogginnlegg om prosessen

100% RENT KOLLAGENPULVER: The Solution er et smakløst kollagenpulver uten tilsetningsstoffer som pleier huden innenfra
100% RENT KOLLAGENPULVER: The Solution er et smakløst kollagenpulver uten tilsetningsstoffer som pleier huden innenfra Vis mer

Spesialtilbud til alle KK-lesere: bestill The Solution her og få 50 % rabatt på din første pakke!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer