Annonsørinnhold

Aller

Varme og myke barneklær i 100% merinoull

Norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til 6 år.

Varme og myke barneklær i 100% merinoull

Lillelam er en nettbutikk som utelukkende selger varme og myke barneklær ull. Alle produkter er laget i 100% merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Lilleull er laget for å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Alle plagg er varme, myke og kløfrie. Du finner mage lekre kolleksjoner her:

SPARKEDRESS CLASSIC

Varme og myke barneklær i 100% merinoull

Lillelams bestselger gjennom tidene!Deilig og myk sparkebukse med glidelås som passer fint som trille- eller kjøredress. Ermer og ben kan brettes ned når barnet vokser, og forlenge brukstiden betraktelig.

Produktet er laget i 100% merinoull som kan maskinvaskes ved 40° C ullvask.

Se alle fargevarianter og bestill her

PLEDD CLASSIC

Varme og myke barneklær i 100% merinoull

Bestselger! Stort, deilig og mykt pledd som kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Størrelsen på pleddet er 80 x 105 cm. Produktet er laget i 100% merinoull som kan maskinvaskes på 40° C ullvask.

Se alle fargevarianter her

LUE CLASSIC

Bestselger! Lillelams klassiske lue med knyting og øreklaffer som varer godt på både ører og kinn. Kjent for sin gode passform og lange bruktstid. Luen kan strekke seg godt og brukes over flere sesonger. Matcher med alle classic produkter.

Varme og myke barneklær i 100% merinoull

Produktet er laget i 100% merinoull som kan maskinvaskes ved 40° C ullvask. Bruk gjerne vaskepose!

Bestill lue i mange vargevarianter her

ULLBODY STRIPER

Varme og myke barneklær i 100% merinoull

Ullbody i den fineste og mykeste merinoull som er å oppdrive, som er kløfri og silkemyk mot huden. I ren 100% merinoull har det gode pusteegenskaper, og kan brukes i både varme og kalde temperaturer. Ullundertøyet vil holde barnet varm og tørr, selv om det svetter. Produktet kan maskinvaskes på 40° C ullvask.

Se farger og størrelser her

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer