Annonsørinnhold

APOTEK1

KK Testpilot

Vil du teste denne hudpleieserien?

Dermica er en serie hudpleieprodukter med aktive ingredienser og fagkunnskap fra Apotek 1. Nå vil vi at du skal teste den. Og ja, selvsagt får du produktene gratis!

Vil du teste denne hudpleieserien?

Vi søker 10 personer som vil teste Dermica-serien for oss i fire uker. Du vil få alle produktene tilsendt. Alt du trenger å gjøre er å bruke hudpleieserien, si din ærlige mening - og ta noen bilder underveis.

Disse produktene skal du teste:

  • Dermica Renseskum
  • Dermica Micellar Rensevann
  • Dermica Renseserviett u/parfyme
  • Dermica serum Hyaluronsyre 2% + Inositol 4%
  • Dermica serum Niacinamid 10% + PCA 4%
  • Dermica serum Retinoid 0,3% + Squalane 15%
  • Dermica Eye Makeup Remove Pads

I tillegg vil alle testpilotene få tilsendt Dermica serum Vitamin C 5%, Dermica serum Panthenol 9% + Betaine 4% og Dermica Leppe- og Hudsalve.

Vi ønsker kvinner fra hele landet i alderen fra 30 år og opp til denne testen.

Vil du teste denne hudpleieserien?

Apotek 1 er kjent for å ta hudpleie på alvor, og møter deg alltid med solid fagkunnskap. Den egenutviklede serien Dermica er eksklusivt tilgjengelig hos Apotek 1. Mye av nøkkelen bak seriens suksess er faglig ekspertise og åpenhet. På et Dermica-produkt forklares komplekse ingredienslister på en enkel og forståelig måte, slik at du kan ta informerte valg om hva som er bra for din hud. Med Dermica vet du alltid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer