Annonsørinnhold

RFSU

Gjør det gode bedre:

Vil du teste glidemiddel for oss – gratis og helt anonymt?

Vi søker ti personer som vil prøve Aqua Glide fra RFSU.

DET LILLE EKSTRA: Glidemiddel kan være prikken over i-en som gjør at man får maksimal nytelse ut av sexopplevelsen. FOTO: NTB
DET LILLE EKSTRA: Glidemiddel kan være prikken over i-en som gjør at man får maksimal nytelse ut av sexopplevelsen. FOTO: NTB Vis mer


Sex skal være deilig uansett – enten det foregår solo eller med partner(e) – men det gode kan faktisk gjøres enda bedre.

For det kan vel aldri bli for mye nytelse?

Glidemiddel er det lille, store ekstra som skal til for å få maks «utbytte» av sexopplevelsen.


Fukt og glid er viktig for at penetrerende sex skal være godt, og kan også bidra til at bruk av sexleketøy blir mer behagelig og at onani føles enda bedre.

Det kan fungere som en deilig prikk over i-en i senga, men også som et fantastisk hjelpemiddel for kvinner som har tørre slimhinner. Kåt er ikke alltid synonymt med våt – og da er det lurt å ha glidemiddel tilgjengelig!

Nå søker vi ti personer som vil teste glidemiddelet RFSU Sense Me Aqua Glide. Ved endt testperiode får de utvalgte en goodiebag fra RFSU til en verdi av hele 1000,-.


Er det deg? Meld deg på her eller fyll ut skjemaet nederst i saken.

GJØR DET GODE BEDRE: For det kan aldri bli for mye nytelse ... FOTO: RFSU
GJØR DET GODE BEDRE: For det kan aldri bli for mye nytelse ... FOTO: RFSU Vis mer


RFSU Sense Me Aqua Glide er et vannbasert glidemiddel med geléaktig konsistens. Det inneholder milde ingredienser som gir en naturlig følelse og god, langvarig glideffekt.

Glidemiddelet har en frisk duft og kan brukes med sexleketøy, og både med og uten kondom. De skånsomme ingrediensene sørger også for at produktet fint kan brukes ved oralsex.

RFSU Sense Me Aqua Glide ...

  • Er hormon- og parabenfritt
  • Er dermatologisk og gynekologisk testet
  • Er pH-balansert
  • Er ufarget og enkelt å vaske bort
  • Er vegansk
  • Inneholder ingen sæddrepende midler

ALLSIDIG: RFSU Sense Me Aqua Glide er til bruk for alle og til all slags bruk. FOTO: RFSU
ALLSIDIG: RFSU Sense Me Aqua Glide er til bruk for alle og til all slags bruk. FOTO: RFSU Vis mer


Det er enkelt å bruke RFSU Sense Me Aqua Glide. Geleen smøres på intime områder eller på valgt sexleketøy for å gi økt glid, fuktighet og mindre friksjon.

Pssst: Husk at vannbaserte glidemidler fordamper lettere ved bruk enn silikonbaserte glidemidler, så man kan trenge å fylle på litt etter en stund.

Bli testpilot i skjemaet under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer