Annonsørinnhold

PEUGEOT

Vinn nye Peugeot 308 SW Plug-in hybrid i 10 dager

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss om ditt favorittreisemål - med kort kjøreavstand fra byen din i Norge.

KJØREOPPLEVELSE: Send inn din urbane perle og du kan få ti dager med nye Peugeot 308 SW, en ladbar hybrid-stasjonsvogn med topp kjøreopplevelse og spennende design.
KJØREOPPLEVELSE: Send inn din urbane perle og du kan få ti dager med nye Peugeot 308 SW, en ladbar hybrid-stasjonsvogn med topp kjøreopplevelse og spennende design. Vis mer

Det blir norgesferie i sommer igjen, for de aller fleste av oss. En fersk InFact-undersøkelse for avisen Nationen viser at bare én av ti vil tilbringe hele ferien utenlands.

Heldigvis er Norge et av de vakreste landene i verden, med fjell, fjorder, nasjonalparker - og ikke minst den fabelaktige, lange kysten.

I sommer lanseres samtidig Peugeot 308 SW Plug-in hybrid, en romslig stasjonsvogn med opptil 60 km elektrisk rekkevidde. Bilen gir en unik kjøreopplevelse og er kåret til «Woman's World Car of The Year».

KOMPAKT OG ROMSLIG: Den nye stasjonsvognen Peugeot 308 Plug-in hybrid har overraskende god plass, samt et elegant og sportslig design.
KOMPAKT OG ROMSLIG: Den nye stasjonsvognen Peugeot 308 Plug-in hybrid har overraskende god plass, samt et elegant og sportslig design. Vis mer

Del ditt perletips

Peugeot ønsker å markere lanseringen av nye Peugeot 308 med å samle folks urbane perler - på ett sted.

Vinn en Peugeot i 10 dager: Del ditt beste reisetips i nærområdet.

Hvor drar du aller helst for å komme deg bort fra byen - på et lite eventyr - samtidig som du bare er cirka 30 minutter fra eget hjem?

For selv om man bor i en by, trenger ikke vi som bor i Norge å dra så langt for et avbrekk fra hverdagen. Spesielt barnefamilier trenger aktiviteter for å koble av. Da er det en ekstra fin bonus om kjøreturen til favorittstedet ikke er altfor lang.

SMARTE LØSNINGER: Den nye midtkonsollen har et rent og brukervennlig design, med blant annet et eget felt for trådløs lading av smarttelefoner.
SMARTE LØSNINGER: Den nye midtkonsollen har et rent og brukervennlig design, med blant annet et eget felt for trådløs lading av smarttelefoner. Vis mer

Send inn navnet på stedet du drar for å ta en kortreist pust i bakken. Legg helst ved et bilde fra stedet som gir deg de ekstra gode følelsene.

En urban perle kan være en vidunderlig fjelltopp eller et fantastisk fyr på sjøen. Eller perlen kan være et deilig skjær, en vakker skog eller bare en eventyrlig lekeplass. Det er opp til deg!

10 dager med bilen

Personen eller familien bak vinnerforslaget får låne den splitter nye stasjonsvognen Peugeot 308 SW Plug-in hybrid i 10 sammenhengende dager i sommer.

Vinneren kan glede seg til store kjøreopplevelser i et stilrent design, og du kan velge å låne bilen i ukene 27, 28, 29 eller 30. Den eneste ekstra kostnaden blir drivstoff og bompenger.

PEUGEOT i-COCKPIT®: Stasjonsvognen er utstyrt med en stor berøringsskjerm og oppvarmet ratt, detaljer som løfter kjøreopplevelsen.
PEUGEOT i-COCKPIT®: Stasjonsvognen er utstyrt med en stor berøringsskjerm og oppvarmet ratt, detaljer som løfter kjøreopplevelsen. Vis mer

I tillegg får vinnerne et trivelig besøk av Peugeot og Aller Medias fotograf, for nettopp en snartur til den utvalgte urbane perlen.

Mer om premien: Den nye og unike stasjonsvognen Peugeot 308 SW Plug-in hybrid er ikke hvilken som helst bil. Som hybrid kjører den enten elektrisk eller med bensin.

Småturer på strøm

Det betyr at du kan kjøre kortere turer på strøm, som gir lavere utslipp og kostnader. Når batteriet er tomt slår forbrennings-motoren inn, slik at det blir færre bekymringer på for eksempel lengre hytte- eller ferieturer.

Stasjonsvognen er praktisk, allsidig og romslig for en familie. På samme tid tilbyr den et nyskapende og fengende design. Visste du for eksempel at kjørelysene er formet som hoggtenner, mens baklyktene er som løveklør?

Vil du prøvekjøre? Klikk her!

I nye Peugeot 308 er kjøreegenskapene suverene. Den helt nye Peugeot i-Cockpit® løfter kjøreeopplevelsen ytterligere, takket være et kompakt ratt med oppvarming samt digitale head-up-instrumenter og 10-tommers HD-berøringsskjerm.

Stasjonsvognen kommer med tre kjøremoduser (elektrisk/hybrid/sport), samt gjenvinning av bremseenergi.

HÅNDFRI ÅPNING: Det romslige bagasjerommet lukkes opp med et vipp med foten, det blir ikke enklere. Legg også merke til løveklør-baklysene!
HÅNDFRI ÅPNING: Det romslige bagasjerommet lukkes opp med et vipp med foten, det blir ikke enklere. Legg også merke til løveklør-baklysene! Vis mer

Opptil 60 km rekkevidde

Andre lekre detaljer som kan friste mange: Stort soltak, Focal-hifi og håndfri åpning og lukking av bakluke til et romslig bagasjerom - samt mulighet for å fjernstyre lading opptil 60 km elektrisk rekkevidde.

Les mer om nye Peugeot 308 SW Plug-in hybrid!

Drømmer du om en en norsk sommer bak rattet i en helt ny stasjonsvogn med et kraftfullt utseende?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer