Annonsørinnhold

Wella Professional

Se før/etter

Wow! Sjekk glansen!

Hvem ønsker seg vel ikke ha en skinnende, blank hårfarge som varer og varer! Wellas nye farger får håret til å skinne mer enn noen gang.

FARGET GLANS: Se, så fantastisk håret faktisk kan se ut! Få med deg før- og etterbilder av rålekre fargebehandlinger med nye Shinefintity. Det beste er at glansen varer veldig lenge!
FARGET GLANS: Se, så fantastisk håret faktisk kan se ut! Få med deg før- og etterbilder av rålekre fargebehandlinger med nye Shinefintity. Det beste er at glansen varer veldig lenge! Vis mer

Glansfullt hår har vært ettertraktet til alle tider, og det ansettes som vakkert i alle kulturer. Oljer, ekstrakter og kremer har derfor alltid vært brukt for å fremheve en vakker hårfarge, eller til å forvandle et matt og livløst hår til en misunnelsesverdig hårmanke. Og du har helt sikkert lagt merke til at sjampo, og spesielt balsam, kan ha litt perlemor i seg, nettopp for å piffe opp glansen og dermed fargen i håret.

Hår som skinner er nemlig et tegn på sunnhet og ungdommelighet. I motsetning til glansfullt hår vil også tørt og matt hår oftest fremstå som pistrete. Ja, til og med ustelt, og hvem vil vel det?

FØR: Ser håret ditt slik ut - tørt, matt og litt platt? Se etterbildene nedover saken, og du blir garantert imponert over de fantastiske fargene, og ikke minst glansen!
FØR: Ser håret ditt slik ut - tørt, matt og litt platt? Se etterbildene nedover saken, og du blir garantert imponert over de fantastiske fargene, og ikke minst glansen! Vis mer

Hårglasur

Å farge håret er en effektiv måte å få opp glansen i håret på. Det finnes mange varianter, men det som alltid går igjen er at etter en stund blir den glansfulle fargen matt, i tillegg til at nyansen blir mer gul eller rødlig.

Du har sikkert tatt en glansvask, og muligens fått en glossbehandling hos frisøren. Men hva med en glaze? Eller skal vi si glasur? Nå lanserer Wella Professional Shinefinity Zero Lift Glaze, en unik glansforsterkende fargebehandlingen du får hos frisøren.

Samtidig som håret får et hint av en fargetone, glaseres håret med en fantastisk glans som nærmest er gjennomskinnelig og glitrende.
Wow! Sjekk glansen!

Null skade

Farging av håret er en kjemisk behandling, og gjør derfor skade på håret i mer eller mindre grad. Med Shinefinity er det helt annerledes. Behandlingen har nemlig en pH-teknologi som kontrollerer pH-verdien gjennom hele fargeprosessen.

Fargebehandlingen skader derfor ikke håret på noen som helst måte, noe som er helt unikt. Den gir kun en skinnende hårfarge som andre misunner deg, og som i tillegg varer og varer.

KJØRLIG BRUNETTE: Brunfargen går ofte over i en matt, rødlig tone når fargen er på vei ut. En kjølig nyanse av Shinefinity ser derimot helt fantastisk ut! Stylet av Sølvi Bjørnevall.
KJØRLIG BRUNETTE: Brunfargen går ofte over i en matt, rødlig tone når fargen er på vei ut. En kjølig nyanse av Shinefinity ser derimot helt fantastisk ut! Stylet av Sølvi Bjørnevall. Vis mer

Hugh Dineen er merkevare- og markedssjef i Wella Company.

- Shinefinity er vår reneste halvfargeteknologi til dags dato. Den tilbyr null løft og null skade, og adresserer kunders bekymringer som hårskader og rene ingredienser, slik at flere kunder kan begynne å farge håret eller nyte fargetjenester oftere. Wella Professionals fortsetter stolt å sette de høyeste standardene ved å tilby produkter og tjenester designet for å inspirere frisører over hele verden, sier han.

ETTERVEKST: Så du etterveksten på før-bildet? Shinefinity er perfekt å brukt til å dempe ettervekst med, og heller bruke etterveksten til å skape liv og dybde til håret. Stylet av Kirsten Rechnagel.
ETTERVEKST: Så du etterveksten på før-bildet? Shinefinity er perfekt å brukt til å dempe ettervekst med, og heller bruke etterveksten til å skape liv og dybde til håret. Stylet av Kirsten Rechnagel. Vis mer

Ingen ettervekst

Shinefinity er en såkalt demipermanent fargebehandling med uendelige muligheter. Den kan blant annet brukes til å friske opp eksisterende hårfarge og highlights, gjøre korrigeringer og tone. Dette er med andre ord ikke en behandling som farger håret, men rett og slett forbedrer den fargen man allerede har.

Siden fargen fader ut med hårvasken vil den heller ikke gi ettervekst, men heller brukes til å dempe etterveksten man har slik at eksisterende hårfarge varer lengre.
FARGEKOMBO: Sommerfavoritt! Vi virkelig digger denne nydelige, gylne fargekombinasjonen med hint av rosa. Stylet av Julie Jakobsen.
FARGEKOMBO: Sommerfavoritt! Vi virkelig digger denne nydelige, gylne fargekombinasjonen med hint av rosa. Stylet av Julie Jakobsen. Vis mer

32 farger

Frisøren din kan velge mellom hele 32 helt ulike farger i varme, kalde og nøytrale nyanser. Fargene kan selvfølgelig kombineres, og gir dermed deg og frisøren din uendelige muligheter til å leke dere frem til lekre frisyrer.

Fargene varer veldig lenge, og fordi de er svært glansfulle fremstår fargen som gjennomskinnelig og gnistrende.

BAYALAGE: Styrken på Shinefinity-fargene kan varieres slik man for eksempel kan lage en bayalage for en real wow-effekt. Stylet av Cecilie Krogh.
BAYALAGE: Styrken på Shinefinity-fargene kan varieres slik man for eksempel kan lage en bayalage for en real wow-effekt. Stylet av Cecilie Krogh. Vis mer
Visste du at... Wella Professional ble grunnlagt allerede i 1880 og er tysk? De er et verdensledende skjønnhetsmerke, og utvikler stadig nye innovative produkter innen profesjonell hårpleie og hårfarge til frisørsalonger og sluttforbrukere.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer