Brownies

11 ting du kan lage med KESAM

Den magre ferskosten er perfekt i desserter, søtsaker og middager!

KESAM-OPPSKRIFTER: Kesam er en mager ferskost som kan brukes til mye godt. Den kommer også i mange forskjellige smaker. Bruk den magre hvis du ønsker å spare på kalorier og fett.
KESAM-OPPSKRIFTER: Kesam er en mager ferskost som kan brukes til mye godt. Den kommer også i mange forskjellige smaker. Bruk den magre hvis du ønsker å spare på kalorier og fett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et enkelt triks for å gjøre kostholdet ditt litt sunnere, er for eksempel å bytte ut rømme eller vanlig yoghurt med mager kesam (perfekt i supper, for eksempel). Mager kesam inneholder knapt noe fett (kun 1 prosent), men desto mer proteiner. Og hvem sier vel nei til den kombinasjonen? (psst. cottage cheese er også supersunt og magert!)

Kesam er egentlig en ferskost, men konsistensen gjør at den i veldig mange tilfeller kan erstatte rømme eller andre meieriprodukter i matlaging og bakst. Husk bare at kesam ikke er like syrlig i smak som rømme, men dette kan du fikse ved å ha et par dråper sitron i, dersom du skal bruke den som erstatning.

LES OGSÅ: Så mye fett kan du spare på å velge de lett-produktene (som mager kesam)

Nedenfor får du tips til flere knallgode oppskrifter - og særlig desserter - med kesam:(klikk på lenken, så finner du oppskriften!)

1. Søte vafler

2. Brownies

 

3. Sitronpai

4. Fromasjkake med kun 150 kcal

5. Proteinrike pannekaker

6. Frisk bringebærsorbet 

7. Mørk sjokoladekake 

8. Grove boller

9. Sjokolademousse

10. Kokos- og sitronkake

11. Italiensk salamipai

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer