17. Mai-frokost

5 tips til 17. mai-frokosten

Disse enkle rettene garanterer suksess!

LAKSERULLER: En klassiker på 17. mai-bordet Foto: Kristine Aure
LAKSERULLER: En klassiker på 17. mai-bordet Foto: Kristine Aure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 17. mai nærmer seg og du skal kanskje ha med deg en rett eller to på den tradisjonsrike champagne-frokosten? Eller skal du stå vertskap for hele festligheten selv? 

Uansett er det mye som må ordnes, og midt oppe i alt stresset kan det være vanskelig å finne på noe kjempespenstig. Da tyr man kanskje til den gode gamle eggerøra, og den skal jo med den, men det er kanskje ikke så populært når 50 prosent av gjestene har tenkt det samme. 

Har du lyst til å lage noe nytt og spennende i år? Her er fem sunne, enkle og fargerike tips til 17. mai-frokosten!

LES OGSÅ: Finn den perfekte 17. mai-kjolen

Sunne 17. mai-pannekaker

Damen bak bloggen Dedication, Kristine Aure, er kostholdsveileder og personlig trener. Hun foreslår sunne pannekaker til 17. mai.

- Sunne og enkle pannekaker er alltid en slager til frokost hos meg.På nasjonaldagen ville jeg servert de med brunost, rømmme og syltetøy, ogspekeskinke, ruccola og pesto.

Ellers kan du faktisk kombinere dem med den tradisjonsrike 17. mai-laksen.

- Røklaks er veldig typisk norsk frokost. Man kan gjerne gjøre en vri på dette og servere laksen på pannekaker, foreslår hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer