Disse rettene er perfekt gjestemat på en lun sommerkveld. Mye kan forberedes på forhånd.Grillede burgere er en sommerklassiker. Prøv denne varianten med løk, dijonsennep og spisskummen. Ovnsbakte potetbåter smaker også godt til burgeren.
Grillede burgere(4 porsjoner)Ca. 700 g karbonadedeig1 løk2 ss dijonsennep1 ts spisskummensalt og pepper¾ dl BBQ-sausKarrisaus:100 g sylteagurker½ dl majones2–3 ss crème fraîche2 ts karriTilbehør:4 ciabattabrød1 rødløk2 plommetomater20 g rucolasalat2 dl spirer1 dl grovhakket persille1. Riv løken fint og bland med karbonadedeig, sennep og spisskummen. Form deigen til fire biffer. Del brødet og grill snittflatene.2. Finhakk sylteagurker, bland med de øvrige ingrediensene til sausen og smak til. Fordel sausen på underdelen av brødet.3. Krydre biffene med salt og pepper og grill eller stek på middels varme ca. 3 minutter på hver side.4. Pensle dem etterpå med bbq-saus og legg dem på brødene sammen med litt ekstra bbq-saus, tynne skiver rødløk og tomatskiver.5. Server burgerne med litt rucola som blandes med spirer og persille. LES OGSÅ: Italiensk tomatsalat
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger