Matinspirasjon:

8 Instagram-profiler vi drømmer om å spise middag hos

Gjør deg selv en tjeneste ved å følge disse brukerne - enten du har planer om å svinge deg på kjøkkenet selv, eller bare vil ha noe å sikle etter!

MATINSPIRASJON: Det er mye inspirasjon til både retter og borddekking på Instagram! FOTO: NTB Scanpix
MATINSPIRASJON: Det er mye inspirasjon til både retter og borddekking på Instagram! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er evig med inspirasjon å hente på Instagram, det er det ikke tvil om. Når det er sagt er det lett å føle seg overveldet når man skal navigere seg igjennom flommen av innhold, det er jo så mye å velge mellom! Denne gangen har vi gjort jobben for deg, og funnet fram et knippe skikkelig gode instagrammere. Så nå kan du bare lene deg tilbake, og glede deg til deres «foodies» dukker opp i feeden din!

1. Dennis The Prescott, @dennistheprescott:

Fargebruken i Dennis' matbilder er grunn nok i seg selv til å følge han (og det ser ut til at bortimot 400 000 andre har tenkt nogenlunde det samme!). Alle bildene bugner over av friske, naturlige farger!

2. Thalia Ho, @thaliaho:

Denne jenta er en prisvinnende matblogger - og det med god grunn. Det er likevel ikke bare de digge søtsakene hun legger ut bilder av som gjør at vi digger Instagram-profilen hennes, det er like mye den vintage-aktige stilen hun kjører. Maten legges opp mot rustikke bakgrunner, og innimellom titter det innom en skikkelig fin blomsterbukett. En herlig kombo!

caramel mousseline carrot cake, new and on the blog this morning. link in bio X

A post shared by thalia ho (@thaliaho) on

3. Giulia Scarpaleggia, @julskitchen:

Giulia er fotograf, matskribent og forfatter av hele fem kokebøker. I tillegg er hun født og oppvokst i Toscana! Hun legger ut drømmebilder av forretter, middager og desserter på ekte italiensk vis. Vi ønsker oss en middagsinvitasjon fra Toscana!

LES OGSÅ: - Å lage mat fra bunnen av tar ikke så lang tid som mange tror

4. Minimalist Baker, @minimalistbaker:

Her loves det plantebaserte oppskrifter på maks ti ingredienser, som kun krever lite utstyr og som tar under 30 minutter å lage. Akkurat det man trenger i en hektisk hverdag!

5. Lindsey Silverman Love, @dollyandoatmeal:

Denne brukeren er på mange måter den «typiske» inspirasjonsbrukeren. Maten er fint dandert mot lyse bakgrunner, og ikke så mye som en eneste liten spire ligger tilfeldig plassert. Det er stor bredde i hva hun presenterer, du kan nemlig forvente alt fra saftige, glossy donuts til den velkjente avocadotoasten, til mer spenstige ting som gresskar-pizza.

LES OGSÅ: 10 matvarer som er helt trygge å spise lenge etter best før-datoen

6. Lee Mandy, @ladyandpups:

Hos Lee får du ikke raske iPhonebilder (selv om vi må innrømme at kvaliteten på disse nå til dags er imponerende), men dødsgode kamerabilder. Vi sikler etter rettene hun lager, og digger hvordan hun tar kreative bilder av dem. I motsetning til den noe typiske, lyse og lette Instagram-profilen, kjører hun mørk bakgrunn og leker seg med lyssetting. Dette gjør rett og slett at maten kommer enda tydeligere frem - og ser enda diggere ut.

7. Abhishek Dekate, @abhishekdekate:

Vi digger Abhisheks profil på grunn av hans levende, kreative bilder. Han tar ikke bare perfekt oppstilte matbilder, men også bilder av situasjonen rundt et måltid. Igjennom hans flue-på-veggen-perspektiv, kan vi i hvert fall late som om vi er en av middagsgjestene...

Psst, har du høyt kolesterol? Disse matvarene hjelper!

8. Kate Wood, @katie_clova:

Kate er nok en prisvinnende blogger, og Instagram-profilen hennes er helt perfekt for deg som liker søtsaker og baking! Hun baker det meste som kan bakes, i sukkersøt stil. Det er rennende sjokoladeglasur, det er kremtopper med kirsebær på og regnbue-cookies. Ikke gå glipp av dette!

LES MER: Disse 6 Instagram-profilene inspirerer oss!

LES OGSÅ: Jeanett har spist mat fra containere i syv år

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer