Matplan:

Alltid noe godt til middag

Til deg! Fiks ferdig ukemeny.

Rødbetrøsti med feta, ruccola og bakte poteter. FOTO: Columbus Leth
Rødbetrøsti med feta, ruccola og bakte poteter. FOTO: Columbus Leth Vis mer
Publisert

Mandag: Kyllingsuppe med kokos og rød karri

4 personerTid: 25 min

Ingredienser1 brokkoli2 gulrøtter1 purre eller1 bunt vårløk½ rød chili8 kyllingbrystfileter8 dl kyllingbuljong1 ½ ts rød karripasta1 boks kokosmelk100 g edamamebønner, frosne½ ts salt1 lime

Til serveringfrisk koriander½ rød chiliev. ris eller nudler

1. Skyll brokkolien, og skjær toppen i små buketter og stammen i terninger. Skrell gulrøttene, og skjær dem i mindre biter. Skyll purren, og skjær den i skiver. Skyll chilien, og hakk den fint. Skjær kyllingkjøttet i strimler.2. Gi kyllingbuljongen et oppkok i en kasserolle. Hell oppi purreskivene og kyllingstrimlene, og la det koke i 3 minutter. Tilsett rød karripasta, og rør rundt. Hell brokkoli- og gulrot­bitene i kasserollen, og la det koke i 3–4 minutter.3. Hell kokosmelk og edamamebønner i kasserollen, og kok i 3 minutter. Smak suppen til med salt, limesaft og eventuelt mer karripasta hvis du ønsker.4. Servering: Anrett suppen dampende varm i dype tallerkener, og tilsett til slutt frisk koriander og finhakket chili. Server eventuelt med kokt ris eller nudler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer