Matplan:

Alltid noe godt til middag

Til deg! Fiks ferdig ukemeny.

Grønne pannekaker med lekkert laksefyll. FOTO: Nina Malling
Grønne pannekaker med lekkert laksefyll. FOTO: Nina Malling Vis mer
Publisert

Spinatpannekaker

4 porsjonerTid: 30 min

Ingredienser200 g frisk spinat3 egg1 dl hvetemel1 dl melk1 ts saltsmør til steking

Rucola- og reddikfyll100 g rucola1 bunt reddiker400 g varmrøkt laks200 g cottage cheese1 bunt dill

1. Skyll spinaten hvis den ikke er vasket, og rist av vannet.2. Kjør spinaten sammen med egg, mel, melk og salt i en blender til en grønn røre.3. Smelt 1 ts smør i en stekepanne og tilsett ca. ½ dl av røren om gangen. Stek tynne pannekaker et par minutter på hver side. Hold pannekakene varme.4. Skyll og rist vannet av rucolasalaten. Rens reddikene, og skjær dem i tynne skiver. Anrett alle ingrediensene til fyllet i små skåler eller på et stort fat slik at alle kan fylle sin egen pannekake.

Krydrede kyllinglår og butterbean-hummus

4 porsjonerTid: 60 min

Ingredienser8 kyllinglår2 ss olivenolje2 dl sesamfrø2 ts spisskummen2 ts røkt paprikapulver2 ts salt

Stekt blomkål1 blomkål1 ss olivenoljesalt

Butterbean-hummus1 boks butterbeans (hvite bønner)1 hvitløkbåt3 ss lys tahin (sesampasta)1 ss olivenolje1 ts spisskummen1 dl vannsaft av ½ sitronsalt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer