Ukemeny:

Alltid noe godt til middag

Start nyåret med denne middagsplanen! Fiks ferdig ukemeny.

UKEMENY: Fiskeburger med rødkal-slaw. FOTO: Winnie Methmann
UKEMENY: Fiskeburger med rødkal-slaw. FOTO: Winnie Methmann Vis mer
Publisert

Mandag: Fiskeburger med rødkål-slaw

4 porsjonerTid: 35 min

Ingredienser600 g torskefilet1 egg3 ss små havregryn1 ts saltnykvernet peppersmør til steking

Rødkål-slaw½ rødkål1 rødløk1 eple1 ½ dl skyr eller yoghurt naturell2 ss majones3 ss eplesidereddik2 ts dijonsennep2 ts honningsaltnykvernet pepper

Servering4–8 burgerbrødfrisk dill

1. Kjør torskefileten til farse i en blender. Tilsett egg, havregryn, salt og pepper, og kjør til alt er blandet. Legg fiskefarsen i en bolle, og sett den kjølig mens du lager salaten.2. Skyll og riv eller finsnitt rødkålen. Rens og finriv rødløken. Skyll, fjern kjernehuset, og grovriv eplet. Rør skyr eller yoghurt, majones, eddik, sennep og honning sammen til en dressing, og smak til med salt og pepper. Bland rødkål, rødløk og eple sammen med dressingen. Smak til.3. Form fiskeburgere av farsen, og stek i smør i en panne. La dem bli gyllenbrune, og stek på begge sider til burgerne er gjennomstekt.4. Varm og del burgerbrødene, og fyll dem med fiskeburgeren, rødkål-slaw og frisk dill.

Tirsdag: Fylte bakte poteter med bacon og sopp

4 porsjonerTid: 1 time 30 min

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer