Bakt laks med fetaost og bjørnebærsalat. FOTO: Columbus Leth
Bakt laks med fetaost og bjørnebærsalat. FOTO: Columbus Leth Vis mer

Matplan:

Alltid noe godt til middag

Til deg! Fiks ferdig ukemeny.

Publisert

Bakt laks med fetaost og bjørnebærsalat

4 porsjonerTid: 45 min

Ingredienser 650 g hel fersk laksefilet½ potte gressløk1 potte persille100 g fetaost1 ss olivenolje1 ss sitronsaftsaltnykvernet pepper

Bjørnebærsalat 75 g fersk babyspinat½ potte frisk basilikum1 rødløk125 g bjørnebær30 g ristede hasselnøtter50 g fetaost4 ss olivenolje2 ss balsamicoeddik1 ss flytende honningsaltnykvernet pepper

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer