Bokhvetepannekaker med røkt fisk og grønt. FOTO: Winnie Methmann
Bokhvetepannekaker med røkt fisk og grønt. FOTO: Winnie Methmann Vis mer

Matplan:

Alltid noe godt til middag

Til deg! Fiks ferdig ukemeny.

Publisert

Mandag: Bokhvetepannekaker med røkt fisk og grønt

4 porsjonerTid: 30 min

Ingredienser2 dl bokhvetemel2 egg3 dl melk½ ts salt4 ts smør til steking

Fyll200 g røkt kveite1 bunt reddiker1 bunt grønne asparges1 ss smør til stekingsalt og pepper1 salat6 ss crème fraîche, 18 %1 sitron

1. Pisk sammen mel, egg, melk og salt til en jevn røre uten klumper med en elektrisk mikser eller stavmikser.2. Smelt ¼ av smøret i en panne med lokk. Tilsett ½–1 dl røre, og fordel den i pannen. Gjenta, og stek 4 pannekaker.3. Rens reddiker, og del dem i to. Skyll asparges, og knekk av nederste del. Stek reddiker og asparges i smør i en panne til de får en flott farge. Krydre godt med salt og pepper.4. Skyll og rist vannet av salaten. Skjær ev. fisken i mindre stykker. Server de varme pannekakene med smørstekte grønnsaker, salat, fisk, crème fraîche og sitronbåter.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer